Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Extrajobb! Vi söker kundtjänstmedarbetare

Om tjänsten

Kundtjänstmedarbetare


Är du student eller har annan huvudsaklig sysselsättning och vill styra ditt arbetsschema själv? Har du hög känsla för service, med fingertoppskänslan för kundernas behov och brinner för att leverera kundupplevelse i världsklass? Då kan du vara en av stjärnorna i vårt kundtjänst- eller supportteam!

Vi erbjuder ett flexibelt extrajobb där du väljer vilka arbetspass du vill arbeta. Vi har ett minimi krav på 35h per månad men du får gärna arbeta mer.

Du kommer att arbeta hos vår kund i centrala Luleå. Arbetsuppgifter består av att besvara inkommande samtal från privatpersoner. Din uppgift är att ge råd och etablera goda kundkontakter. Du ska erbjuda kunden din breda tekniska kompetens, servicenivå i toppklass och ha hög känsla för merförsäljning.

Arbetstiderna är varierande under dag, kväll och helg. Uppdraget startar med gedigen produktutbildning där du under fyra veckor har otrolig möjlighet att bredda din kompetens med kontinuerlig uppföljning inom teknik, försäljning, personlig effektivitet och kundernas synpunkter. Arbetstiderna i kundtjänst ligger mellan 07:45-21.15

Uppdragsgivare: Proffice Sverige AB

Ort: Luleå

Omfattning: Du erbjuds en visstidsanställning under studietiden eller så länge du har annan huvudsaklig sysselsättning. Ett krav är att du ska kunna arbeta minst 35h per månad.

Sista ansökningsdag: 2015-12-10

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Nina Elgestål: nina.elgestal@proffice.se, observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har minst 3-års gymnasieutbildning, god förmåga att kommunicera på svenska och engelska samt mycket god datavana. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av teknik, försäljning, kundkontakter eller telefonvana. Du har säljdrivet, känsla för service och ett intresse för att hjälpa människor. Som person är du ansvarsfull, tycker om försäljning samt att lösa kundens problem. Du trivs när det är ett högt tempo och har en stark teamkänsla.

Sänd din ansökan till oss idag om du känner dig som en av dem som platsar i detta härliga team, där du får möjlighet att utvecklas både som person och inom service och försäljning! Urval sker löpande.

Utbildningen startar i december och pågår under fem veckor. Du får givetvis betalt under utbildningsveckorna. För att bli aktuell krävs det att du kan närvara vid hela utbildningsperioden. Utbildning förläggs på kvällstid.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen. Varmt välkommen med din ansökan redan idag på www.proffice.se

Organisations-/företagsbeskrivning:
Proffice är ett av Nordens största bemannings- och rekryteringsföretag med över 10 000 anställda på omkring 80 kontor i Norden. Som konsult hos Proffice är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Deltid
Visstid
Lön:
Fast och rörlig lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Proffice AB

Ansökan

Referens:
200828963
Webbplats:
https://www.proffice.com/JobPageRedirect.ashx?Reference=200828963&Jobsite=AMS&Brand=ProfficeSE
Sista ansökningsdag:
2015-12-11


Senaste inkomna jobb