Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Finsktalande kundservicemedarbetare sökes för heltidstjänst i Lund!

Om tjänsten

Talar du finska och brinner för kundservice? Då har vi det perfekta jobbet för dig!
För en kunds räkning söker vi nu en finsktalande person som vill jobba med kundtjänst i Lund.

Vår kund tillhandahåller outsourcingtjänster inom kundservice, telemarketing, lager och distanshandelssystem. Vi söker dig som vill jobba inom kundservice och hantera inkommande samtal från kunder och besvara dessa samt ge kunden bästa möjliga service. Tjänsten innehåller även en del merförsäljning.

Vi söker dig som vill ha ett roligt och lärorikt jobb och som pratar flytande finska. Dina arbetstider kommer vara 8-17 måndag. Du kommer att vara anställd av Student Consulting men uthyrd till kundföretaget i Lund med start omgående eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar en 6 månaders provanställning och för rätt person finns det möjlighet att därefter gå över till vår kund.


Din profil
Vi söker dig som brinner för service och tycker att det är roligt med merförsäljning. Du är bra på att kommunicera på finska och trivs med att utrycka dig i telefon såväl som i skrift. Erfarenhet av liknande uppgifter är meriterande, men ännu viktigare är att du har viljan och förmågan att göra ett bra jobb. Som person är du framåt, orädd och prestigelös. Du har en naturlig fallenhet för service och trivs med att arbeta kundfokuserat. Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök då tjänsten redan idag via Student Consultings hemsida! Vi arbetar löpande med urval och intervjuer

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Visstidsanställning
6 mån eller längre
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
StudentConsulting
Hemsida:
www.studentconsulting.com

Ansökan

Webbplats:
http://www.studentconsulting.com/se/jobs/lund/finsktalande-kundservicemedarbetare-sokes-for-heltidstjanst-i-lund/27924/?utm_source=af&utm_medium=sharedjob&utm_content=job27924
Sista ansökningsdag:
2015-12-16


Senaste inkomna jobb