Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Finsktalande kundtjänstmedarbetare till Nordax bank!

Om tjänsten

Är du en lagspelare som brinner för service och gillar täta kundkontakter? Behärskar du finska och svenska i tal och skrift? Då är tjänsten som kundtjänstmedarbetare på Nordax för dig!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Nordax Banks räkning en finsktalande kundtjänstmedarbetare.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nordax Banks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Nordax Bank.

ARBETSUPPGIFTER
Som kundtjänstmedarbetare kommer du arbeta med att komplettera låneansökningar, genom daglig kundkontakt med bankens finsktalande kunder. Du kommer att ingå i ett team som jobbar mot den finska, svenska, tyska och norska marknaden. Rollen innebär stundtals högt tempo och Nordax ställer höga krav på god service. Samtidigt är de mycket lyhörda för våra medarbetares behov och värnar starkt om att ha en god arbetsmiljö.

Du kommer tillexempel att:


* Kontakta kunder via telefon för att få kompletterande information
* Administrera inkomna uppgifter
* Kontrollera inkomna finska dokument i samband med kunders låneansökan


VI SÖKER DIG SOM
* Behärskar det finska språket obehindrat i tal och skrift då du kommer ha kontakt med företagets finska kunder


* Har en gymnasieexamen
* Har tidigare erfarenhet av kundservice och tycker om att kommunicera över telefon
* Innehar grundläggande kunskaper i svenska och engelska


Som person är du driven, målinriktad och kommunikativ. Du är en lagspelare som tillsammans med dina kollegor vill ge Nordaxs kunder service i toppklass. Då Nordax är ett växande företag är det viktigt att du är flexibel och öppen för förändringar samt nya arbetssätt.


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Kontaktuppgifter: Lovisa.Flygare@academicwork.se
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.


Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Nordax är en ledande nordisk nischbank som erbjuder konkurrenskraftig in- och utlåning till cirka 95 000 kunder i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Tyskland. De har över 200 anställda och genom deras unika affärsmodell bedrivs hela verksamheten från kontoret i Stockholm. Nordax står under Finansinspektionens tillsyn och är anslutet till den statliga insättningsgarantin.

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
10:30-19:00
Lön:
Enligt avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Academic Work
Hemsida:
http://www.academicwork.se

Ansökan

Referens:
14962227
Webbplats:
http://www.academicwork.se/jobad/finsktalande-kundtjanstmedarbetare-till-nordax-bank/14962227?apply=1
Sista ansökningsdag:
2015-12-18


Senaste inkomna jobb