Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Finsktalande ordermottagare till Johnson & Johnson

Om tjänsten

Talar du finska och strävar efter att arbeta på ett stort internationellt företag? Vi erbjuder nu ett meriterande sommarjobb på Johnson & Johnsons kundtjänst!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för kunds räkning en finsktalande ordermottagare. Johnson & Johnson är ett av världens ledande hälso- och sjukvårdsföretag, som utvecklar och marknadsför produkter för konsument-, läkemedels- och sjukvårdsmarknaden. Företaget är verksamt i 175 länder och har med sina 200 dotterbolag cirka 125 000 medarbetare. Kontoret där du kommer att arbeta är beläget i Sollentuna.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Johnson & Johnson. Som konsult hos Academic Work erbjuds du:


* Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
* Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.


ARBETSUPPGIFTER
Som ordermottagare stöttar du upp företagets kundtjänst som tar emot samtal från hela Norden. Samtalen kommer framför allt från sjukhus och privata kliniker. Din huvudsakliga uppgift är att arbeta back office med att lägga in orders och även följa upp orders av Johnson & Johnsons produkter. I denna roll kommer du att ha mycket direktkontakt med Johnson & Johnsons kunder och därför är detta en perfekt tjänst för dig som söker ett arbete inom administration och service.

VI SÖKER DIG SOM
* mycket goda kunskaper i finska utöver svenska


* mycket god datorvana


Du har förmågan att prioritera och du är analytisk så att du kan lösa problem som uppstår. Då du kommer att bli en del av ett team söker vi dig som är social och som trivs med att arbeta i grupp.

Har du frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail stn02@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annons-ID i ditt mail. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Nu kan du också söka jobbet via mobilen eller surfplattan.

START: Så snart som möjligt

UPPDRAGETS UPPSKATTADE OMFATTNING: 6 månader, med mycket god chans till förlängning

UPPSKATTAD ARBETSTID: 8.00-17.00

PLATS: Rotebro

URVAL: Sker löpande

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Johnson & Johnson Johnson & Johnson är ett världens ledande hälso- och sjukvårdsföretag, som utvecklar och marknadsför produkter för konsument-, läkemedels- och sjukvårdsmarknaden. Företaget är verksamt i 175 länder och har med sina 200 dotterbolag cirka 125 000 medarbetare.

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Kontorstider
Lön:
Enligt avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Academic Work
Hemsida:
http://www.academicwork.se

Ansökan

Referens:
14963663
Webbplats:
http://www.academicwork.se/jobad/finsktalande-ordermottagare-till-johnson-johnson/14963663?apply=1
Sista ansökningsdag:
2015-12-18


Senaste inkomna jobb