Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Framåtriktad kundservicemedarbetare till spännande uppdrag

Om tjänsten

Framåtriktad kundservicemedarbetare till spännande uppdrag
Är du en driven och serviceinriktad person som tycker om att etablera nya relationer? Har du dessutom god kommunikativ förmåga och tycker om att ge service i världsklass? Då kan vi ha ett uppdrag till dig! Vi på Proffice söker nu, för omgående start, en positiv kundervicemedarbetare till en av våra kunder i Stockholmsområdet.

Du kommer i huvudsak att arbeta med att etablera och bibehålla goda kundrelationer, vägleda och lyssna till kundens behov och i anknytning med detta arbeta aktivt med kampanjer och merförsäljning. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att besvara inkommande kundsamtal via telefon och överträffa kundens förväntningar genom ett bemötande utöver det vanliga. I arbetet kan det också förekomma en del utgående samtal.

För att lyckas i rollen har du minst en gymnasieutbildning och kan både tala och skriva på svenska samt engelska utan hinder. Du har givetvis även goda kunskaper inom Office-paketet. Vi ser gärna att du har arbetat inom service eller säljbranschen tidigare men detta är dock inget krav för tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

Låter det här som du? Då hoppas vi att du skickar in din ansökan redan idag!
Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post (på grund av personuppgiftslagen), men gärna frågor. Skicka därför in din ansökan via länken nedan.

Uppdragsgivare: Proffice Sverige AB

Ort: Stockholm

Omfattning: Heltid med start omgående

Sista ansökningsdag: 2015-12-06, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Kontakta: Razan Ahmad | razan.ahmad@proffice.se |

Kvalifikationer:
Du har minst gymnasieexamen och goda kunskaper i såväl svenska som engelska (i både tal och skrift). Om du har arbetat inom kundtjänst eller försäljning tidigare är det starkt meriterande. Du har även goda kunskaper inom MS- paketet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Proffice är ett av Nordens största bemannings- och rekryteringsföretag med över 10 000 anställda på omkring 80 kontor i Norden. Som konsult hos Proffice är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver detta får du dessutom en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig möjlighet att forma din karriär så som du vill. Som konsult hos oss får du alltså en mängd karriärmöjligheter, du möter olika företagskulturer och får erfarenhet från många branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV.

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
11 dagar - 3 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Visstid
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Proffice Sverige AB

Ansökan

Referens:
200840407
Webbplats:
https://www.proffice.com/JobPageRedirect.ashx?Reference=200840407&Jobsite=AMS&Brand=ProfficeSE
Sista ansökningsdag:
2015-12-06


Senaste inkomna jobb