Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Global Kundservice

Om tjänsten

Experis Finance erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister inom exempelvis Ekonomi & Redovisning, Finans, Inköp, Skatt och Risk. Det gör vi via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis Finance finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över.

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som vill jobba som konsult på en global kundserviceavdelning hos vår kund i Köping.

Vem är du?
Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift och är en van användare av officepaketet.
Vi ser gärna att du även har erfarenhet från logistik, order, faktuering och transporter. Du tycker om att ge god service.

Som person är du driven, effektiv kommunikativ och gillar internationell kommunikation. Du är också strukturerad och ordningsam.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi har förmånen att verka i en miljö med stor erfarenhet och bred kompetens där nya och spännande utmaningar finns för dig med hög ambitionsnivå och arbetskapacitet. Vi har partnerskap med både stora och mindre företag över hela världen, och vår specialistkunskap om marknaden gör att vi snabbt kan hitta rätt jobbmöjlighet för dig. Vi är experter på att se varje individs unika potential. Det är så vi lyckas matcha dig med ett företag där du kommer att trivas, utvecklas och inspireras.

Kontaktperson
Du söker tjänsten via ansökningslänken med registrerad CV. Vi tar inte emot ansökan via e-post eller brev. Intervjuer sker löpande och därför önskar vi att få din ansökan så fort som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Maria Örnsberg, 021-15 12 02 eller maria.ornsberg@se.experis.com

Välkommen med din ansökan!

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
100%
Enligt överenskommelse
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Experis Finance Huvudkontor

Ansökan

Webbplats:
https://www.experis.se/sv/jobb-och-karriar/Jobb/?job=83F3E5A0-888C-4840-8D15-C83A5312C953
Sista ansökningsdag:
2015-12-10


Senaste inkomna jobb