Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Handläggare Team Billing & CRM

Om tjänsten

PayEx Group är en privatägd koncern med cirka femhundra medarbetare i fyra länder. Sedan starten 1972 har vi drivit utvecklingen inom vår bransch och är idag nordens främsta experter på betalningar. Vi har en heltäckande och svåröverträffad kompetens inom alla former av betallösningar för e-handel, mobila plattformar och för fysisk handel. Vi hjälper dagligen våra kunder med alla typer av tjänster inom rating och billing, faktura och reskontrahantering, inkasso och kredithantering.

Är du intresserad av en utmanande roll som Handläggare, då kan detta vara rollen för dig! Vi söker nu Handläggare till PayEx team som hanterar några av våra största telecom kunder. Kunder som har tjänsterna Billing och/eller CRM. En person som kan sköta faktureringar och debiteringar och vara kundens första kontakt i den dagliga produktionen.

Om teamet – Vårt uppdrag

Teamet består av 14 medarbetare fördelat på 10 handläggare, 2 Systemspecialister, en Leveransspecialist och en Team Manager. Team Billing & CRM hanterar förutom billing och CRM tjänsterna även kundernas hela flöde från fakturering till uppföljning av reskontra.

Din roll

* Ditt arbete handlar om att ha daglig kontakt med kunder via telefon och mail. Du ansvarar för faktureringsprocessen för teamets kunder, samt reskontran, debitering och statistik. Du driver även utveckling relaterat till kunderna och säkerställer att vi upprätthåller avtalad SLA inom faktureringen.
* Du arbetar tätt tillsammans med övriga kollegor i arbetsgruppen (totalt 4 stycken) och ni jobbar som ett team. Du har även nära kontakt med våra säljare på PayEx kring avtal och upplägg utav kunderna.

Din kompetens

* Vi söker dig som har erfarenhet av kund eller motsvarande tjänst.


* Du är noggrann, analytisk, handlingskraftig, har ett intresse för system och är ansvarsfull.

* Du gillar högt tempo i en omväxlande miljö med tidvis snabba förändringar.

* Rollen ställer höga krav på att du är serviceinriktad, självständig, affärsmässig och handlingskraftig samt att du drivs av ett starkt kundfokus och kvalitetstänk.

* Du har god förmåga att kommunicera både skriftligt och muntligt både på svenska och engelska.

* Meriterande om du har erfarenhet av telecom- eller mediabranschen.


Du är en person som vill ge det lilla extra och förstår vikten av att ge kunderna den bästa servicen. Du trivs att arbeta med problemlösning och upplever glädje i att ge ett professionellt och trevligt bemötande i alla lägen. Du arbetar tätt tillsammans med övriga kollegor i arbetsgruppen samt övriga teamet och ni stöttar varandra i arbetet.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet  

Ansökan

Du som ser möjligheterna och trivs i ett företag med entreprenörsanda är välkommen med din ansökan, som vi behandlar konfidentiellt. Tjänsten kommer att tillsättas enligt överenskommelse. Ansökningarna behandlas löpande men sista ansökningsdag är 151202.

Facklig företrädare för Unionen är Anna Gräsman, tfn 0498 - 20 77 13.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringkanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Tillsvidare
Lön:
Enl.ök

Arbetsplats

Arbetsplats:
PayEx Sverige AB
Hemsida:
http://www.payex.se

Ansökan

Webbplats:
https://payex.easycruit.com/vacancy/application/1535267/95855?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2015-12-02


Senaste inkomna jobb