Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Ikano Bank - Norsk Team Manager Leasing

Om tjänsten

Ikano Bank søker medarbeidere til sitt nordiske kundesenter som starter opp i Malmø i løpet av våren 2016. Vi bygger et felles kundesenter for hele Norden for å bli enda bedre til å hjelpe våre kunder, og søker nå medarbeidere for å styrke vårt nordiske team. Teamet i Malmø kommer til å bistå våre kunder på alle nordiske språk. Vårt nye kundesenter ligger i Hyllie – et ekspansivt område utenfor Malmø, nær København. Hyllie tilbyr et attraktivt arbeidssted med utmerket kommunikasjon for medarbeidere som kan tenke seg å pendle fra andre steder i Sverige eller Danmark.

Ikano Bank søker norsktalende Team Manager – Leasing

Har du erfaring fra bank og finans innen leasing? Er du vant med personalansvar? Verdsetter du kundefokus og god service? Er du en person med kapasitet til å bygge opp virksomheter, lede team og se helheten? Da har vi jobben for deg!

I likhet med IKEA ble Ikano Bank opprettet for å gi "vanlige mennesker" et godt alternativ i hverdagen. Ikano Bank er en del av Ikano Group som eies av familien Kamprad. Vi tilbyr enkle og rimelige lån og spareprodukter til privatkunder, salgsstøttetjenester til detaljhandelen samt leasing og factoringløsninger til bedriftskunder.

Hvordan ser din hverdag ut som Team Manager?
I rollen som Team Manager innen Leasing jobber du nær dine medarbeidere med ansvar for å lede, samordne og prioritere oppgavene innen ditt norsktalende supportteam på ca 15 personer. Du har ansvar for personaloppfølging og medarbeidersamtaler, og i rollen inngår det å coache dine medarbeidere og sørge for at disse til enhver tid har riktig kompetanse og utvikes innen sitt område for å oppnå best mulig resultat og servicenivå.

I dine arbeidsoppgaver inngår å bygge opp effektive arbeidsrutiner og identifisere forbedringer i prosesser og systemer for å oppnå maksimal effektivitet. Du forventes å kunne gjøre kontinuerlige analyser av resultat og nøkkeltall, samt å etablere og opprettholde gode relasjoner med selgere og kunder. Som Team Manager Leasing skal du drive prosesser fremover og stadig forbedre virksomheten og finne smidige løsninger i et dynamisk miljø.

Her får du muligheten til å jobbe hos en seriøs arbeidsgiver og på en arbeidsplass som preges av lagånd, ansvarlighet og driv!

Hvem trives her?
For å lykkes i denne jobben kreves følgende:
• Operativ erfaring fra leasing med god kjennskap til området og tilhørende prosesser
• Flytende i norsk og engelsk både muntlig og skriftlig
• Minst to års erfaring som teamleder
• Erfaring med å analysere tall, resultater og nøkkeltall
• Erfaring med å bygge opp effektive arbeidsrutiner og identifisere forbedringsmuligheter i arbeidsprosessene
• God forståelse av nordiske språk et pluss

Gode lederegenskaper er en forutsetning for å lykkes i rollen. Som leder og person er du trygg på deg selv. Du er kommunikativ, positiv og sprer entusiasme. De er coachende og lar dine medarbeidere ta ansvar for sine oppgaver.

Som person er du utadvendt, har en selgende personlighet og kapasitet til å skape gode relasjoner samt å bygge effektive nettverk innen vår organisasjon. Du er proaktiv og har lett for å raskt identifisere forbedringsområder, foreslå løsninger og fatte selvstendige beslutninger. Du har et sterkt driv og trives best i et miljø med et høyt tempo.

Er du en ambisiøs person som tar ansvar og har drive, samtidig som du har en positiv holdning og en sterk interesse for service og mennesker kommer du til å trives her!

Hva vi tilbyr?
I nye og flotte lokaler på en dynamisk arbeidsplass i Hyllie kan vi tilby en jobb som kombinerer selvstendig arbeid med teamarbeid. Du får mye eget ansvar og mulighet til personlig utvikling. Ansettelsen innledes med introduksjon og kursing i Asker. Dette er en 100% stilling med tiltredelse i begynnelsen av desember 2015.

Er du interessert?
Vi tar inn folk fortløpende og ønsker derfor din søknad snarest, og senest 29.11. Du søker ved å sende en mail med søknadsbrev og CV til linda.dahlberg@adecco.se. Som en del av søknadsprosessen må du svare på noen spørsmål via din mobiltelefon (videointervju). Arbeidspsykologiske tester kan også være aktuelt dersom du går videre i prosessen. Vi kommer til å kreve vandelsattest og foreta en kredittsjekk dersom du går videre i prosessen.

Når du søker ønsker vi at du spesifiserer følgende:
• Din operative erfaring med leasing.
• Ledererfaring
• Erfaring med analyse av tall og resultater
• Norskkunnskaper
• Kunnskaper i andre nordiske språk
• Om du kan tiltre stillingen i begynnelsen av desember

Spørsmål om stillingen kan rettes til Linda Dahlberg på linda.dahlberg@adecco.se.

Vi ser frem til å motta din søknad!

Ikano Bank tilbyr enkle og rimelige lån og spareprodukter til privatkunder, salgsstøttetjenester til detaljhandelen samt leasing og factoringløsninger til bedriftskunder. Ikano Bank har virksomhet i Sverige, Danmark, Finland, Norge, Storbritannia, Polen, Tyskland og Østerrike, og inngår i Ikanogruppens virksomhetsområde Finans. Ikano er en internasjonal forretningsgruppe med virksomhet innen bank, forsikring, boligeiendom og detaljhandel. Ikanogruppen ble grunnlagt i 1988 og eies av Kamprad-familien. Du finner mer informasjon på www.ikanogroup.com.

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Tillsvidare
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Adecco Sweden AB
Hemsida:
http://www.adecco.se/

Ansökan

Webbplats:
https://adecco.zerolime.se/show.aspx?src=AMS&id=F3B7FC56-7359-4AF4-A051-C4C10FB88AAF
Sista ansökningsdag:
2015-11-29
Övrigt:
Ansöker gör du genom att använda länken nedan.


Senaste inkomna jobb