Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Ikano bank - Norstalande Team Manager B2C/D2C

Om tjänsten

Ikano Bank søker medarbeidere til sitt nordiske kundesenter som starter opp i Malmø i løpet av våren 2016. Vi bygger et felles kundesenter for hele Norden for å bli enda bedre til å hjelpe våre kunder, og søker nå medarbeidere for å styrke vårt nordiske team. Teamet i Malmø kommer til å bistå våre kunder på alle nordiske språk. Vårt nye kundesenter ligger i Hyllie – et ekspansivt område utenfor Malmø, nær København. Hyllie tilbyr et attraktivt arbeidssted med utmerket kommunikasjon for medarbeidere som kan tenke seg å pendle fra andre steder i Sverige eller Danmark.

Ikano Bank søker norsktalende Team Manager – B2C/D2C

Har du erfaring fra bank- og/eller forsikringsbransjen innen lån, boliglån, kredittkort og sparing? Er du vant med personalansvar? Verdsetter du kundefokus og god service? Er du en person med kapasitet til å bygge opp virksomheter, lede team og se helheten? Da har vi jobben for deg!

Våre banktjenester omfatter produkter som lån, boliglån, kredittkort og sparing for privatpersoner. Salg av disse produktene foregår først og fremst via internett men også på telefon. I nært samarbeid med våre partnere utvikler og administrerer vi salgsstøttende finansielle tjenester både nasjonalt og internasjonalt. Målet er å øke lønnsomheten, salg og kundelojalitet for våre partnere. Våre tjenester inkluderer løsninger som butikkort, klubbkort, kredittkort og CRM-tjenester.

Hvordan ser din arbeidsdag ut?
I rollen som Team Manager innen B2C/D2C jobber du nær dine medarbeidere med ansvar for å lede, samordne og prioritere oppgavene innen ditt norsktalende supportteam på ca 15 personer. Du har ansvar for personaloppfølging og medarbeidersamtaler, og i rollen inngår det å coache dine medarbeidere og sørge for at disse til enhver tid har riktig kompetanse og utvikes innen sitt område for å oppnå best mulig resultat og servicenivå.

I dine arbeidsoppgaver inngår å bygge opp effektive arbeidsrutiner og identifisere forbedringer i prosesser og systemer for å oppnå maksimal effektivitet. Du forventes å kunne gjøre kontinuerlige analyser av resultat og nøkkeltall, samt å etablere og opprettholde gode relasjoner med selgere og kunder. Som Team Manager innen B2C/D2C skal du på selvstendig grunnlag drive prosesser fremover og stadig forbedre virksomheten og finne smidige løsninger i et dynamisk miljø.

Her får du muligheten til å jobbe hos en seriøs arbeidsgiver og på en arbeidsplass som preges av lagånd, ansvarlighet og driv!

Hvem trives her?
For å lykkes i denne jobben kreves følgende:
• Operativ erfaring fra salg, kundesupport, finansieringsløsninger, kredittkort, lån, boliglån etc.
• Flytende i norsk og engelsk både muntlig og skriftlig
• Minst to års erfaring som teamleder
• Erfaring med å analysere tall, resultater og nøkkeltall
• Erfaring med å bygge opp effektive arbeidsrutiner og identifisere forbedringsmuligheter i arbeidsprosessene
• God forståelse av nordiske språk et pluss

Gode lederegenskaper er en forutsetning for å lykkes i rollen. Som leder og person er du trygg på deg selv. Du er kommunikativ, positiv og sprer entusiasme. De er coachende og lar dine medarbeidere ta ansvar for sine oppgaver.

Som person er du utadvendt, har en selgende personlighet og kapasitet til å skape gode relasjoner samt å bygge effektive nettverk innen vår organisasjon. Du er proaktiv og har lett for å raskt identifisere forbedringsområder, foreslå løsninger og fatte selvstendige beslutninger. Du har et sterkt driv og trives best i et miljø med et høyt tempo.

Er du en ambisiøs person som tar ansvar og har drive, samtidig som du har en positiv holdning og en sterk interesse for service og mennesker kommer du til å trives her!

Hva vi tilbyr?
I nye og flotte lokaler på en dynamisk arbeidsplass i Hyllie kan vi tilby en jobb som kombinerer selvstendig arbeid med teamarbeid. Du får mye eget ansvar og mulighet til personlig utvikling. Ansettelsen innledes med introduksjon og kursing. Dette er en 100% stilling med tiltredelse i begynnelsen av desember 2015 eller etter avtale.

Er du interessert?
Vi tar inn folk fortløpende og ønsker derfor din søknad snarest, men senest 29.11. Du søker ved å sende en mail med søknadsbrev og CV til linda.dahlberg@adecco.se. Som en del av søknadsprosessen må du svare på noen spørsmål via din mobiltelefon (videointervju). Arbeidspsykologiske tester kan også være aktuelt dersom du går videre i prosessen. Vi kommer til å kreve vandelsattest og foreta en kredittsjekk dersom du går videre i prosessen.

Når du søker ønsker vi at du spesifiserer følgende:
• Din operative erfaring med salg B2C/D2C innen finans, bank eller tilsvarende
• Ledererfaring og erfaring med å skape team
• Erfaring med analyse av tall og resultater
• Norskkunnskaper
• Kunnskaper i andre nordiske språk

Spørsmål om stillingen kan rettes til Linda Dahlberg på linda.dahlberg@adecco.se.

Vi ser frem til å motta din søknad!

Ikano Bank tilbyr enkle og rimelige lån og spareprodukter til privatkunder, salgsstøttetjenester til detaljhandelen samt leasing og factoringløsninger til bedriftskunder. Ikano Bank har virksomhet i Sverige, Danmark, Finland, Norge, Storbritannia, Polen, Tyskland og Østerrike, og inngår i Ikanogruppens virksomhetsområde Finans. Ikano er en internasjonal forretningsgruppe med virksomhet innen bank, forsikring, boligeiendom og detaljhandel. Ikanogruppen ble grunnlagt i 1988 og eies av Kamprad-familien. Du finner mer informasjon på www.ikanogroup.com.

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Tillsvidare
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Adecco Sweden AB
Hemsida:
http://www.adecco.se/

Ansökan

Webbplats:
https://adecco.zerolime.se/show.aspx?src=AMS&id=A8FDD935-24C6-49F5-A96B-E5920E81AD53
Sista ansökningsdag:
2015-11-29
Övrigt:
Ansöker gör du genom att använda länken nedan.


Senaste inkomna jobb