Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Ikano Bank söker Dansktalande Team Manager - Leasing

Om tjänsten

Ikano Bank söker medarbetare till nordiskt kundcenter som startas upp i Malmö under våren 2016.
Vi bygger ett gemensamt kundcenter för hela Norden för att bli ännu bättre på att hjälpa våra kunder och söker nu medarbetare för att stärka vårt nordiska team. Teamet i Malmö kommer att serva våra kunder på samtliga nordiska språk. Vårt nya kundcenter ligger i Hyllie - ett expansivt område utanför Malmö, nära Köpenhamn. Hyllie erbjuder en attraktiv arbetsplats med utmärkta kommunikationer för medarbetare som kan tänka sig att pendla inom Sverige och från Danmark.

Ikano bank söker Dansktalande Team Manager  - Leasing

Har du erfarenhet av bank- och/eller finansieringsbranschen inom Leasing? Har du vana av personalansvar? Värdesätter du kundfokus och god service? Är du person med en förmåga bygga upp verksamheter, leda team och se helheten? Då har vi tjänsten för dig!

Ikano Bank startades precis som IKEA för att ge de "många människorna" ett bra alternativ i vardagen. Ikano Bank är en del av Ikano Group som ägs av familjen Kamprad. Vi erbjuder enkla och förmånliga lån och sparprodukter till privatkunder, säljstödstjänster till detaljhandelsföretag samt leasing och fakturaköpslösningar till företagskunder.
        
Hur ser din vardag ut som Team Manager?
I rollen som Team Manager inom Leasing arbetar du nära dina medarbetare och ansvarar för att leda, samordna och prioritera uppgifterna inom ditt dansk/norsktalande kundsupportteam om cirka 15 personer. Du ansvarar för personaluppföljning och medarbetarsamtal och i rollen ingår det att coacha dina medarbetare och säkerställa att dessa alltid har rätt kompetens och utbildas inom sitt område för att uppnå bästa resultat och servicenivå.

I dina arbetsuppgifter ingår att bygga upp effektiva arbetssätt och identifiera förbättringar i processer och system för att uppnå maximal effektivitet. Du förväntas kunna göra kontinuerliga analyser av resultat och nyckeltal samt etablera och underhålla goda relationer med säljare och kunder. Som Team Manager Leasing ska du självständigt kunna driva processer framåt och ständig förbättra verksamheten och hitta smidiga lösningar i en dynamisk miljö.

Här får du möjligheten att arbeta hos en seriös arbetsgivare och en arbetsplats som präglas av laganda, ansvarstagande och driv!

Vem trivs här?
För att lyckas i tjänsten krävs följande:

• Operativ erfarenhet av leasing där du är välbekant med området och dess processer
• Danska och engelska obehindrat i tal och skrift
• Minst 2 års erfarenhet av att leda ett team
• Erfarenhet av att analysera siffror, resultat och nyckeltal
• Erfarenhet av att bygga upp effektiva arbetssätt och identifiera förbättringar i processer
• Starkt meriterande med nordiska språk

Goda ledaregenskaper är en förutsättning för att lyckas i rollen. Som ledare och person är du trygg i dig själv. Du är kommunikativ, positiv och entusiasmerande. Du är coachande och låter dina medarbetare ta ansvar för sin uppgift.

Som person är du utåtriktad, har en säljande personlighet och har en god förmåga att skapa goda relationer samt att bygga effektiva nätverk inom vår organisation. Du är proaktiv och har en förmåga att snabbt kunna identifiera förbättringsområden, föreslå lösningar och fatta beslut självständigt. Du har ett starkt driv och trivs bäst i en miljö med högt tempo.

Är du ambitiös, driven och en ansvarstagande person med en positiv attityd och ett stort intresse för service och människor så kommer du att trivas här!

Vad erbjuder vi dig?
I nya fräscha lokaler och på en dynamisk arbetsplats i Hyllie kan vi erbjuda dig en tjänst som kombinerar självständigt arbete med teamarbete. Du får mycket eget ansvar och möjlighet till personlig utveckling. Anställningen inleds med introduktion och utbildning på  annan ort.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % och ska tillsättas snarast.

Är du intresserad?
Vi tillämpar ett löpande urval och vill därför ha din ansökan snarast, dock senast 29/11. Ansökan sker genom att du registrerar dig här nedan (vi har ingen möjlighet att ta emot ansökan via e-post). Du kommer som en del i rekryteringsprocessen få svara på ett par frågor via din mobiltelefon (sk videointervju). Arbetspsykologiska tester kan också bli aktuella om du går vidare i processen. Vi kommer att begära utdrag från Belastningsregister samt göra en Kreditupplysning på dig om du går vidare i processen.

När du söker tjänsten vill vi att du specificerar följande:
• Din operativa erfarenhet av Leasing
• Erfarenhet av ledarskap/leda ett team
• Erfarenhet av att analysera siffror, nyckeltal och resultat
• Språkkunskaper i danska
• Språkkunskaper i något av våra nordiska språk

Frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Linda Dahlberg på linda.dahlberg@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!

Ikano Bank

Ikano Bank erbjuder enkla och förmånliga lån och sparprodukter till privatkunder, säljstödstjänster till detaljhandelsföretag samt leasing och fakturaköpslösningar till företagskunder. Ikano Bank har verksamhet i Sverige, Danmark, Finland, Norge, Storbritannien, Polen, Tyskland samt Österrike och ingår i Ikanogruppens verksamhetsområde Finans.Ikano är en internationell företagsgrupp med verksamheter inom bank, försäkring, bostad och detaljhandel. Ikanogruppen grundades 1988 och ägs av familjen Kamprad. Mer information hittar du på www.ikanogroup.com

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Tillsvidare
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Adecco Sweden AB
Hemsida:
http://www.adecco.se/

Ansökan

Webbplats:
https://adecco.zerolime.se/show.aspx?src=AMS&id=C79B7EBC-F50E-44C6-BB17-B56462096541
Sista ansökningsdag:
2015-11-29
Övrigt:
Ansöker gör du genom att använda länken nedan.


Senaste inkomna jobb