Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Ikano Bank söker erfaren norsktalande kundsupport B2C och D2C

Om tjänsten

Ikano Bank stärker med nordiskt kundcenter i Malmö
Ikano Bank söker medarbetare till nordiskt kundcenter som startas upp i Malmö under våren 2016.
Vi bygger ett gemensamt kundcenter för hela Norden för att bli ännu bättre på att hjälpa våra kunder och söker nu medarbetare för att stärka vårt nordiska team. Teamet i Malmö kommer att serva våra kunder på samtliga nordiska språk.
Vårt nya kundcenter ligger i Hyllie - ett expansivt område utanför Malmö, nära Köpenhamn. Hyllie erbjuder en attraktiv arbetsplats med utmärkta kommunikationer för medarbetare som kan tänka sig att pendla inom Sverige och från Danmark.

Här är din chans att arbeta med ett starkt varumärke och på en arbetsplats som präglas av laganda, ansvarstagande och driv! Gänget som du kommer att ingå i består av ett härligt kundsupportteam som fokuserar på service och försäljning. Produkterna du erbjuder är framför allt lån, försäkringar, kort och krediter till privatkonsumenter.

Är du lösningsorienterad och positiv och har bred erfarenhet av försäljning mot privatkonsumenter inom bank- och finansieringsbranschen och dessutom behärskar flytande norska i tal och skrift kan du vara den vi söker!

Arbetsuppgifter
Du kommer huvudsakligen att ta emot samtal ifrån Ikano Banks varma/kalla kunder. Du kan helt klart avgöra sannolikheten för att bankens kunder ska kunna uppfylla sina ekonomiska åtaganden, ofta genom att granska ekonomisk historia och bestämma huruvida marknadsförhållandena kommer att vara gynnsamma för återbetalning. Det här är arbetsuppgifter som du känner dig säker i och du kan på ett pedagogiskt sätt överföra dina kunskaper till andra. Du mäts kontinuerligt på dina aktiviteter och din försäljning.

När kunder vänder sig till oss har du kunskapen som krävs för att:

•   gör inledande kreditrekommendationer och kreditvärderingar baserade på underlag som genererats av vårt kreditsystem.
•   genomföra inledande utredning för att undvika bedrägeri och penningtvätt.
•   informera kunden om förhandsgodkännande av deras ansökan och vilken dokumentation som krävs, innan en slutlig 
    utvärdering av ansökan kan göras.        
•   gå igenom låneavtalet och/eller dokumentation och kontrollera att alla begärda handlingarna tillhandahålls och att låneavtalet 
    undertecknas på rätt sätt.
•   utvärdera ansökan och informera kunden om avslag eller godkännande av deras ansökan.
•   aktivera kundens konto och fullfölja avtalet om ansökan godkänns och initiera betalning i kundsystemet

 

Vem trivs här?
Du är en social och flexible person med stort kundfokus som vet att försäljning innebär att vara lyhörd för kundens behov! Du drivs av att göra affärer och guidar gärna kunden på ett lugnt och säkert sätt. Att vara beslutsam och ha förmågan att kunna ställa krav på kunder när det behövs ser du som en naturlig del av ditt arbete. Du är van vid att ha telefonen som arbetsredskap.
Det är en merit om du har en universitetsexamen eller likvärdig erfarenhet. Du skriver, läser och pratar norska och engelska obehindrat.
Ikano Banks värderingar och känsla för enkelthet faller sig helt naturligt för dig att arbeta efter!

Vad erbjuder vi dig?
Tjänsten innebär anställning hos Ikano Bank. Start efter årsskiftet med introduktion och utbildning i tjänsten som inleder anställningen, förlagd vid någon av Ikanos Banks anläggningar i Älmhult eller Sundbyberg.
Vi erbjuder dig en tjänst som kombinerar självständigt arbete med teamarbete på en dynamisk arbetsplats med mycket eget ansvar och möjlighet till personlig utveckling.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt men senast den 15 november. Vi tillämpar löpande urval.
Ansökan sker genom att du registrerar dig här nedan (vi har ingen möjlighet att ta emot ansökan via e-post).
Du kommer som en del i rekryteringsprocessen få svara på ett några frågor via din mobiltelefon. Arbetspsykologiska tester kan också bli aktuella om du går vidare i processen.

Frågor om tjänsten kan besvaras av Catinka Andersson som nås via mail på catinka.andersson@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

 

Om Ikano Bank
Ikano Bank erbjuder enkla och förmånliga lån och sparprodukter till privatkunder, säljstödstjänster till detaljhandelsföretag samt leasing och fakturaköpslösningar till företagskunder. Ikano Bank finns i Sverige, Danmark, Finland, Norge, Storbritannien, Polen, Tyskland samt Österrike och ingår i Ikanogruppens verksamhetsområde Finans.

Om Ikano
Ikano är en internationell företagsgrupp med verksamheter inom bank, försäkring, bostad och detaljhandel. Ikanogruppen grundades 1988 och ägs av familjen Kamprad. Mer information hittar du på www.ikanogroup.com

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Heltid. På vardagar är du tillgänglig mellan 7 och 19, och var fjärde helg, eftersom du arbetar efter ett rullande schema
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Adecco Sweden AB
Hemsida:
http://www.adecco.se/

Ansökan

Webbplats:
https://adecco.zerolime.se/show.aspx?src=AMS&id=4CB565CA-6950-41F1-92A7-3E2708335BED
Sista ansökningsdag:
2015-11-22
Övrigt:
Ansöker gör du genom att använda länken nedan.


Senaste inkomna jobb