Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Inkassohandläggare till kredit- och finansbolag

Om tjänsten

Är du in början av karriären och har erfarenhet från inkassoärenden, antingen från dina studier eller tidigare arbete? Här är den perfekta tjänsten för dig som vill skaffa dig relevant arbetslivserfarenhet!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Folkefinans räkning två stycken Inkassohandläggare med erfarenhet av inkassoprocesser. Du kommer att arbeta på Folkefinans huvudkontor i centrala Stockholm. Folkefinans är ett norskt privat aktiebolag som verkar under en norsk licens som kredit- och finansbolag. Folkefinans vision är att erbjuda vardagsnära finansiella tjänster till människor vars behov inte täcks av de traditionella bankerna. Lång erfarenhet och kunskap om deras kunder gör det möjligt för Folkefinans att erbjuda mindre krediter till bättre villkor än de flesta andra långivare. Folkefinans har gjort marknaden för mindre krediter mer kundvänlig med sina enkla och flexibla lån och kan erbjuda en smidig lösning vid tillfälliga ekonomiska behov.

Uppdraget sträcker sig 3 månader med chans till förlängning, start är omgående. Du kommer att arbeta 09:00-17:00.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Folkefinans önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Folkefinans.

ARBETSUPPGIFTER
I tjänsten som inkassohandläggare kommer att arbeta som handläggare för bolagets kunder och dina arbetsuppgifter innebär att ta emot inkommande samtal från kunder som har frågor om exempelvis inkassokrav samt ringa utgående samtal och följa upp kunder genom att informera om skulder och följa upp eventuell överenskommelse. Du kommer att arbeta med matchning i Folkefinans affärssystem, det innebär att du kommer att söka upp och uppdatera gäldenärens uppgifter genom en kreditupplysningstjänst. Du kommer ha mycket kontakt med både uppdragsgivare, gäldenärer och myndigheter. Det kan även tillkomma arbetsuppgifter som diverse administration och posthantering.


* ta emot inkommande samtal och ringa utgående samtal
* handlägga kundens ärende
* ha kontakt med både uppdragsgivare, gäldenärer och myndigheter.


VI SÖKER DIG SOM
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av inkassoarbete, det kan antagligen vara från dina studier eller från att du arbetat 0-2 år med inkasso tidigare. Vi ser att du har kunskap om inkassoärenden, men du kommer även få en grundlig introduktion. Beskriv i din ansökan hur dina erfarenheter ser ut. Vi ser att det är viktigt att du känner dig trygg i svenska och engelska då du kommer att ta samtal på båda språken.

Som person är du en kreativ och duktig på att lösa problem du ska själv kunna se möjligheter till förbättring och göra det lilla extra för god service. Vi ser att du är ambitiös och driven och ser detta arbeta som en bra merit för att ta dig vidare i karriären.


* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.


Som konsult på Academic Work erbjuds du:


* Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
* Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll samt säkerställa att du trivs på din arbetsplats.


SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
09:00-17:00
Lön:
Enligt avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Academic Work
Hemsida:
http://www.academicwork.se

Ansökan

Referens:
14963568
Webbplats:
http://www.academicwork.se/jobad/inkassohandlaggare-till-kredit-och-finansbolag/14963568?apply=1
Sista ansökningsdag:
2015-12-17


Senaste inkomna jobb