Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Inkassohandläggare till välkänt kreditmarknadsbolag

Om tjänsten

AMGA är ett svenskägt bolag med expertis inom service, bank & finans, försäkring och försäljning. Vi är specialiserade på konsulttjänster, rekrytering och affärsutveckling. Företaget är medlem i Almega Tjänsteföretagen och tillämpar kollektivavtal för branschen.

Denna tjänst är inom ramen för vår rekryteringsverksamhet.

Vi söker två drivna inkassohandläggare som vill bli en del utav en modern och välrenomerad nordisk koncern med totalt cirka 900 anställda. Företaget är beläget i Solna med mycket bra kommunikationer, restauranger och gym runt hörnet.

Arbetsbeskrivning

Som inkassohandläggare är arbetet varierande. Du kommer bland annat arbeta med inkommande samtal, mailhantering och mycker mer som innefatar att höja kundernas upplevelse av företaget.  Vidare har du eget ansvar för inkassoärenden och fakturaärenden. Du blir en del av ett mindre team där det alltid är nära till skratt samtidigt som professionalism och utveckling genomsyrar hela organisationen.

Bakgrund

Du har arbetat eller kanske arbetar idag med service. Att fokusera på kunden även i stressiga situationer är du van vid och är professionell i ditt kundmötande. Du uppskattar när dina måltal är tydliga och finner ett driv i att uppnå dessa tillsammans med dina kollegor.

Vi söker dig som

- är lyhörd och utåtriktad

- är lösningsorienterad och gillar att arbeta i grupp

- Du har gymnasiekompetens och väldigt bra kommunikativa färdigheter och uttrycker dig mycket väl i både tal och skrift

- Vill utvecklas då bolaget ser denna tjänst som en språngbräda att växa inom bolaget mot roller inom ledarskap eller specialist

Tjänsten ställer stora krav på att du är noggrann och kvalitetsmedveten samt att du har förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Vi ser gärna att du är uthållig och stresstålig då du arbetar med stora volymer i ett högt tempo.

Vidare vill vi att du som person uppskattar utveckling och värdesätter att komma in i en mycket intressant bransch med många karriär- och utvecklingsmöjligheter.

Fast lön samt tillkommande förmåner ingår via kollektivavtal. Utbildningen startar så snart tillsättningen är klar. Tjänsten tillträds i september/oktober.

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 21/9, 2015 så skicka in din ansökan redan nu.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Martin Edin 08-551 118 72

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
-
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
AMGA AB
Hemsida:
www.amga.se

Ansökan

Webbplats:
http://www.amga.se/soker-du-jobb/?aguid=A972F52AB55C4DE7A5C5CECA86BE6B9D
Sista ansökningsdag:
2015-09-21


Senaste inkomna jobb