Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Junior medarbetare till vår kundservice

Om tjänsten

Heltid och extra personal sökes.

Just nu söker vi en junior medarbetare till vårt kontor i Stockholm till vår kundsupport.

Vi söker Dig som är driven, social, ambitiös och vill använda de egenskaperna i ditt arbete. Kanske är det ditt första jobb och vi kommer då göra allt för att du skall utvecklas och få en bra start i din nya karriär.

Vi erbjuder dig en spännande och dynamisk arbetsmiljö fylld med ambitiösa och trevliga kollegor. Vi har idag ett 30-tal medarbetare.
Som anställd på Nordic Etail får du vara med på en resa med några av Sveriges mest innovativa och snabbväxande E-handlare, och du kommer att spela en viktig roll i att ta Oss till nästa nivå.

Vi är verksamma inom områden som cykel, moped, badrum och bildelar och ingen dag är den andra lik. Ibland säljer du en cykel och nästa dag ett avgasrör till en moped eller kanske nya bromsklossar till Volvon. Vi ser då gärna att dina intressen finns inom något av dessa områden

I ditt arbete kommer du ta emot inkommande samtal och vägleda kunder på bästa sätt till en lösning på deras frågeställningar samt arbeta med merförsäljning via telefonen. I arbetet som kundservicemedarbetare får du chansen att arbeta i en härlig miljö, med ett härligt gäng. Vi sitter i ljusa fina lokaler i Hammarby sjöstad.
Vi söker både Dig som vill arbeta heltid men även Dig som är flexibel och kan jobba extra med kort varsel.

Tidigare erfarenhet inom kundservice är meriterande men inget krav, stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Låter detta intressant så ansök redan idag till; ansokan@nordicetail.com

Har Du frågor angående tjänsten så hör av Dig till: carina.johnsson@nordicetail.com (ansökan skickas dock inte till denna adress)

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid/Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Vi söker både heltid och deltids personal
Lön:
Månadslön alt timlön beroende på roll

Arbetsplats

Arbetsplats:
NORDIC ETAIL AB

Ansökan

E-postadress:
ansokan@nordicetail.com


Senaste inkomna jobb