Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Junior säljare till CBC Investment Groups!

Om tjänsten

Är du en driven person och som inte är rädd för att lyfta på luren? Vill du utvecklas inom ett företag där du får ta mycket eget ansvar och har möjlighet att bygga upp din egen kundstock? Läs då vidare!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för CBC Investment Groups räkning två relationsbyggande innesäljare.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos CBC Investment Group.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och CBC Investment Groups önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

ARBETSUPPGIFTER
Som innesäljare kommer du arbeta mycket med relationsskapande försäljning genom att kontakta privatkunder via telefon och representera CBC Investment Groups och deras affärsidé. Du kommer därmed vara en viktig lagspelare i deras försäljningsorganisation. Målet med samtalen är att alltid se till att erbjuda kunder intressanta investeringsmöjligheter i CBC Investment Groups olika investeringsbolag.

Arbetsuppgifterna innefattar:


* Ringa upp kunder och presentera hur CBC Investment Groups arbetar med investeringar
* Se till kundens investeringsbehov och vad kunden vinner på att investera i just CBC
* Fullständigt ansvar för hela försäljningsprocessen från första samtal till offert och uppföljning av investeringar
* Eget budgetansvar och därmed även driva din försäljning framåt med stöd av försäljningschef
* Bygga upp din egen kundstock och ha löpande kundkontakt och uppföljning av deras investeringar


VI SÖKER DIG SOM
Vi söker dig som har en god telefonvana från tidigare arbete, gärna inom en säljorganisation, och därmed inte är rädd för att lyfta luren. Vi ser även att du har ett säljintresse och har en fallenhet för att skapa goda kundrelationer och förtroende.

Det är meriterande om du är intresserad av ekonomi och finans.

Som person är du driven, initiativtagande, öppen för feedback, målinriktad och gillar att göra affärer.

CBC Investment Group erbjuder ett utvecklande jobb i ett företag som växer kraftig. Du ges mycket goda förtjänstmöjligheter enligt en attraktiv bonusmodell.


* Start: Omgående
* Omfattning: heltid
* Lön: Grundlön och provisionsbaserad
* Placering: Centrala Göteborg
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [gbg02@academicwork.se](mailto:gbg02 @academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.


Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET
CBC Investment Group investerar med egna medel i innovativa företag, oftast i ett relativt tidigt skede, där vi kan vara med och bidra till utvecklingen. När vi skaffat oss en djupare kunskap om företaget och dess framtidspotential erbjuder vi medlemmarna i vårt investeringsnätverk möjligheten att bli delägare i samma företag. Idag är vi Sveriges snabbast växande investeringsgrupp med över 3000 aktiva medlemmar. Genom att bidra till utvecklingen av enskilda företag är vi med och skapar mervärden till aktieägare, ledning och personal.

Läs gärna mer om företaget: http://cbcgroup.se/

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Kontorstider
Lön:
Enligt avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Academic Work
Hemsida:
http://www.academicwork.se

Ansökan

Referens:
14963759
Webbplats:
http://www.academicwork.se/jobad/junior-saljare-till-cbc-investment-groups/14963759?apply=1
Sista ansökningsdag:
2015-12-20


Senaste inkomna jobb