Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Konsumentkontakt till spännande företag!

Om tjänsten

Om företaget

Vår kund är ett familjeföretag som funnits i över 100 år. De söker nu omgående en kundtjänstmedarbetare!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer i rollen som konsumentkontakt att arbeta med att ta emot inkommande ärenden från konsumenter via telefon eller mail samt registrerar ärenden för statistikbearbetning. Du sammanställer sedan denna statistik och rapporterar enligt rutin. Vidare kan du också komma att ta in prover från konsumenter, samla fakta och initiera utredningar. Tjänsten är på heltid och sträcker sig till slutet på februari 2016. Du arbetar på företagets huvudkontor i Vårby.

Din profil

Vi söker dig som har arbetat i en liknande roll tidigare och som är serviceinriktad och trivs med att kommunicera med människor. Vidare är du duktig i Excel och van vid att hantera administrativa arbetsuppgifter. Du har en stark förmåga att självständigt lösa problem och om du har erfarenhet av kemi, livsmedelsteknik eller miljö ses detta som meriterande. Vi söker dig som har möjlighet att påbörja din anställning omgående.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Studentwork och arbeta hos vårt attraktiva kundföretag. Vi tillämpar en löpande urvalsprocess och välkomnar din ansökan redan idag!

Om oss

Vi är pionjärer inom talent relations, vilket kort sagt innebär att vi vet vilka talangerna är. Studentworks mål är att vara en långsiktig partner för både företag och privatpersoner. Genom ett ständigt uppdaterat nätverk av kandidater och spännande kundföretag - i alla storlekar, i alla branscher - kan vi ligga steget före och matcha rätt person med rätt företag. Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb. Kontakta oss redan idag och bli en del av vårt nätverk.

Alla CV:n och ansökningar är välkomna, men om ni vill ha CV-tips rekommenderar vi varmt riktlinjerna i CV Guidelines. Dessutom få ni rätten att pryda ert CV med deras kvalitetsstämpel. Läs mer på
www.cvguidelines.com/

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Visstidsanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Studentwork Sharper AB
Hemsida:
http://www.studentwork.se

Ansökan

Referens:
2240
Webbplats:
http://studentwork.se/landning/?jaid=2240
Sista ansökningsdag:
2015-11-22
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb