Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Konsumentkontakt till Spendrups

Om tjänsten

Hur tillverkas ölen och när släpps nya Loka-smaken? Är detta frågor du skulle vilja jobba med att besvara? Spendrups letar nu efter en person till deras konsumentkontakt som kommer svara på frågor och reklamationer rörande företagets drycker. Det här är den perfekta möjligheten för dig som brinner för kundservice och som vill få in en fot på ett stort familjärt företag där du kommer att erbjudas mycket ansvar.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Spendrups räkning en konsult till deras konsumentkontakt. Behovet har uppstått då en intern kollega har gått in i ett nytt projekt som inledningsvis beräknas pågå i ungefär 4 månader. Tjänstens omfattning är därmed på 4 månader inledningsvis, men beroende på projektets utfall kan tjänsten komma att förlängas.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Spendrups önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Spendrups.

ARBETSUPPGIFTER
Som konsumentkontakt kommer du hantera samtal och mail från konsumenter rörande företagets drycker, så som reklamationer och frågor. Till din hjälp finns det tydliga instruktioner och manualer för svar samt vilka möjligheter du har att erbjuda kunderna. I dina arbetsuppgifter ingår även administrativa arbetsuppgifter kopplande till konsumenternas frågor/reklamationer som du kommer att behandla i Excel. Detta för att Spendrups ska kunna redovisa och följa upp tagna åtgärder.

Tjänsten passar dig som har tidigare erfarenhet av kundservice och som brinner för kontakten med kunder. Som konsumentkontakt på Spendrups kommer du att ges mycket ansvar och få vara en del av en arbetsplats med högt i takt och hög arbetsglädje.

VI SÖKER DIG SOM
* Erfarenhet av kundservice, gärna med erfarenhet av reklamationer


* Har en avklarad akademisk examen eller motsvarande
* Har goda kunskaper i Excel och vet hur man skapar formler och gärna även pivottabeller
* Har goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift. Du kommer främst att få samtal och mail från svenska kunder, men det kan även vara en del engelskspråkiga kunder. I det svenska språket är det ett krav att du kan uttrycka dig professionellt.


Det är meriterande om du har ett intresse för livsmedelsfrågor. Har du en avklarad utbildning inom kemi, livsmedel eller dylikt är det även ytterst meriterande.

Som person brinner du för att leverera högklassig service och har lätt för att kommunicera med olika typer av människor. För att trivas i tjänsten tror vi att du kan hantera invändningar utan att ta det personligt och att du van att arbeta utefter rutiner. Vidare är du självständig och självgående.


* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.


Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.


* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.


SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Spendrups är ett familjeföretag som funnits i över 100 år och består idag av cirka 900 medarbetare. Företaget levererar drycker för alla tillfällen och bland deras varumärken finner du Spendrups Bryggeri, Norrlands Guld, Mariestads, Heineken, Loka och Schweppes.

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
4 mån
8-17
Lön:
Enligt avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Academic Work
Hemsida:
http://www.academicwork.se

Ansökan

Referens:
14963638
Webbplats:
http://www.academicwork.se/jobad/konsumentkontakt-till-spendrups/14963638?apply=1
Sista ansökningsdag:
2015-12-19


Senaste inkomna jobb