Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Kundglädjespridare till Klarnas kundsevice

Om tjänsten

Vill du jobba på en lugn och stabil arbetsplats i ett företag med stort lokalt fokus? Vad synd. Då är inte Klarna något för dig!

Vi söker dig som vill jobba på för ett dynamiskt och snabbväxande företag med världsomspännande ambitioner. Du trivs i en föränderlig miljö, i ett högt tempo och har viljan att växa tillsammans med oss. Kundfokus är ditt mantra och service är troligtvis ditt mellannamn. Du har erfarenhet av kundservice, jobbar gärna i team och talar obehindrat Engelska med dina framtida internationella arbetskollegor på Klarna.

På Klarnas kundservice ?special resolutions? hanterar vi eskalerade kundärenden som rör dispyter eller bedrägerier. Den främsta kontakten sker via email, telefon och sociala medier. Du ansvarar för att på ett professionellt och effektivt sätt lösa kunders problem på bästa sätt. Vi strävar efter att alltid erbjuda kundservice i världsklass och du själv skulle glädja dig i rollen som ambassadör för vårt varumärke.

Vi erbjuder ett heltidsjobb med bekväma kontorstider och sociala kollegor på en spännande arbetsplats där din insats gör en skillnad!

Skicka din ansökan redan idag då vi kontinuerligt gör urval och håller intervjuer.

Arbetsplats
Centrala Stockholm

Sista ansökningsdag
2015-12-08

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
KLARNA AB

Ansökan

Övrigt:
https://app.jobvite.com/j?cj=oGwI1fwF&s=Ams


Senaste inkomna jobb