Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Kundhandläggare till Santander Consumer Bank

Om tjänsten

”-Jag får energi och daglig utveckling av att möta människor med olika bakgrunder och nationaliteter och jag har själv möjlighet att påverka hur långt jag kan komma i företaget. När jag går till jobbet känns det inte som att gå till jobbet utan till en plats där vi umgås och skrattar.” Så beskriver en kollega hos Santander sin arbetsplats. Låter detta som något för dig? Har du 1-4 års erfarenhet från kundinriktade tjänster, ett säljdriv och trivs med resultatinriktad uppföljning? Då tror vi det här är en tjänst för dig. Sök tjänsten redan idag och ta klivet in i en härlig företagskultur där Santander långsiktigt vill satsa på dig!

OM TJÄNSTEN
Är du en driven person som triggas av att arbeta efter mål och resultatuppföljning? Academic Work erbjuder dig en fantastisk möjlighet till ett meriterande heltidsjobb hos Santander som är en marknadsledande leverantör inom bank och finans. Academic Work söker för Santanders räkning 3-5 stycken kundhandläggare. Santander Consumer Bank är i en expansiv fas och söker därför fler motiverade medarbetare som vill vara med på resan framåt! Du får in en fot i bankvärlden och samtidigt chansen att ta del av en gemenskap där ni ständigt utmanar och uppmuntrar varandra för att nå maximal utveckling.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Santander Consumer Banks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund.

ARBETSUPPGIFTER
Som kundhandläggare kommer du;


* Via telefon ta emot samtal från både nya och befintliga kunder för frågor kring kredit, lån och ansökningar
* Vid inkommande samtal erbjuda både nya och befintliga kunder tilläggstjänster och informera om hela Santanders produktportfölj.


Då prestation och utveckling är någonting som vår kund uppmuntrar kommer du även att kontinuerligt erbjudas uppföljning med din teamleader som coachar, belönar och stämmer av din egen utveckling. För att sporra sina anställda anordnas interna tävlingar och teamaktiviteter. Samtidigt eftersträvas en god sammanhållning där ni som team har gemensamma målsättningar och möter framgångar och motgångar tillsammans.

Utvecklingsmöjligheter: På uppdrag hos vår kund Santander har du alltid någon som uppmärksammar dina styrkor och uppmanar dig att dela med dig av förslag till förbättringar. Santander vill långsiktigt satsa på dig i rollen som kundhandläggare och det finns även möjligheter längre fram att bland annat få nya ansvarsområden inom rollen för att variera och utmana ditt arbete. Framför allt kommer du till en plats där du vågar vara annorlunda, får göra din röst hörd och där skratt är en naturlig del av vardagen.

VI SÖKER DIG SOM
* Har ett starkt intresse för kundrelationer och trivs med telefonkontakt


* Skriver och talar svenska för att kunna kommunicera med Santanders kunder
* Har 1-4 års erfarenhet från tjänster inom kundservice/försäljning/butiksarbete eller arbetat med kundhantering och service inom ett annat område. Alternativt erfarenheter från sommar- eller extrajobb inom områdena.
* Mycket meriterande är om du arbetat via telefon alternativt arbetat på bank eller inom försäkringar. Likaså är utbildning mot ekonomi meriterande. Har du något av detta får du gärna ange det redan i motiveringsrutan för din ansökan.


Som person drivs du av att arbeta efter mål och uppföljning och triggas av utmaningar i ditt arbete. Att du har lätt för att kommunicera och är en riktig team-player ser vi som en självklarhet!


* Tjänsten startar med en 8 dagars betald obligatorisk utbildning. Utbildningen sker på vardagar under kontorstid och för att vara aktuell för tjänsten ska du vara tillgänglig under samtliga utbildningsdagar vilket innebär vardagar 7/1-18/1.
* Omfattning: Heltid, långsiktigt
* Arbetstid: Måndag-fredag mellan 08:30-18:00. Du kommer arbeta på ett rullande schema där du främst arbetar till 17:00 eller 18:00 men under visa dagar i månaden till 15:00/16:00.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.


Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Som konsult på Academic Work erbjuds du:


* Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
* Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll samt säkerställa att du trivs på din arbetsplats.


SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Santander Consumer Bank är en del i den globala bankkoncernen Banco Santander, en av de största bankerna i både Europa och världen med 107 miljoner kunder i över 45 länder. Santander har under de senaste tio åren utsetts till världens bästa bank tre gånger. I Sverige har vi 440 000 kunder och erbjuder sparkonton, privatlån, betal- och kreditkort samt lån och leasing för fordon. Santander i Sveriges har cirka 450 anställda och har kontor i Solna.

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Långsiktigt
Kontorstider
Lön:
Enligt avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Academic Work
Hemsida:
http://www.academicwork.se

Ansökan

Referens:
14963599
Webbplats:
http://www.academicwork.se/jobad/kundhandlaggare-till-santander-consumer-bank/14963599?apply=1
Sista ansökningsdag:
2015-12-20


Senaste inkomna jobb