Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Kundmottagare auktoriserad bilverkstad i STHLM

Om tjänsten

Autosöder är en bilfirma som säljer nya- och beg biilar och driver en auktoriserad verkstad för Kia och Nissan. Vi finns i Jordbro Företagspark i Haninge söder om Stockholm.

Vi är ett mindre företag som idag har åtta anställda. Då båda våra varumärken Kia & Nissan är på stark frammarsch, så behöver vi nu förstärka vårt team med en Servicerådgivare / Kundmottagare.

Vi söker en kundmottagare/verkstadsadministratörr som ska boka in servicearbeten, beställa reservdelar, planera arbetsdagarna för våra mekaniker samt vara rådgivare för allt som rör bilen till våra kunder.

Eftersom arbetet i första hand innebär kontakter med människor, både våra kunder och våra Tekniker/mekaniker så tror vi att du är socialt utåtriktad, serviceminded, ansvarstagande, och inte minst glad och positiv. Vi ser gärna att du har lite teknisk koll på bilar också.

Våra kunder är vana vid en utmärkt service, där vi som det mindre företaget, alltid försöker göra det där lilla extra. Hos oss är alla VIP-kunder ;-).

Positionen innebär att du är ansvarig för att ta emot kunden för att erbjuda ett så kostnadseffektivt och problemfritt bilägande som möjligt, och planera verkstadens arbete så att alla jobb flyter och bilarna blir klara inom utlovad tid.

Du har ansvar för hela serviceprocessen gentemot kunden, från första kontakt tills att bilen är klar på verkstaden och återlämnad till kunden. Vi söker dig som är charmig, driven, utåtriktad, och allmänt servicemedveten. Det är viktigt att du är självgående och kan jobba i en miljö som stundtals är stressig och krävande. Du behöver också vara bra på att kommunicera i såväl tal, som i skrift på Svenska och Engelska. Vi har en familjär och öppen stämning som genomsyrar vår företagskultur. Vi sätter därför utomordentligt stor vikt vid ett bra kundbemötande både över disk och i telefon, och gentemot övriga medarbetare.

I arbetet ingår också kontakter med underleverantörer och försäkringsbolag samt till arbetet hörande administrativa arbetsuppgifter.

Du kanske har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare? Eller har du kanske jobbat på en bensinmack eller biluthyrningsdepå, och är beredd att att ta ett nytt steg i arbetslivet?

Vi sätter störst vikt på din personliga läggning, även om vi uppskattar om du har ett ett brinnande bilintresse. Du ska ha en utpräglad känsla för människor och deras behov, samt ett sinne för ordning och reda. Terminalvana är nödvändigt. B-körkort är ett krav.

Om du är beredd att anta utmaningen, sänd då din ansökan redan idag! Vi bearbetar ansökningar löpande. Hittar vi rätt person så kan tjänsten komma att tillsättas omgående.

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Lön:
Lönen sätts individuellt beroende på kvalifikationer.

Arbetsplats

Arbetsplats:
AUTOSÖDER AB
Hemsida:
www.autosoder.se/jobb

Ansökan

Referens:
SRV16
E-postadress:
rekrytering@autosoder.se
Sista ansökningsdag:
2016-02-29
Övrigt:
Komplett ansökan skall innehålla: 1. CV / meritförteckning 2. Personligt brev 3. Löneanspråk


Senaste inkomna jobb