Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Kundservice kvällstid 3-5 ggr/v med snittlön på 145 kr/h!

Om tjänsten

Om jobbet

Den här tjänsten är utan tvekan det perfekta jobbet vid sidan av dina studier! Arbetsuppgifterna innebär att ringa ut till såväl potentiella som varma kunder och erbjuda dem hjälp att komma igång med våra kostnadsfria tjänster samt besvarar eventuella frågor. Du kommer arbeta i ett ungt team med bra sammanhållning under ledning av en erfaren säljchef. Inledningsvis kommer du att få en genomgång av Allra som företag, därefter en grundlig utbildning kring pensionssystemet och avslutningsvis en givande presentations- och säljutbildning.

Erfarenhet/kvalifikationer
Vi söker dig som till exempel studerar på högskola eller universitet och vill ta chansen till stor personlig utveckling inom försäljning och finans/pension. Du sätter höga mål för dig själv samtidigt som du är driven, ansvarstagande och gillar att anta nya utmaningar. Vidare är du orädd, utåtriktad och har lätt för att uttrycka dig verbalt. Tidigare erfarenheter från försäljning och/eller kundtjänst är meriterande men inget krav – vi ger dig den utbildning du behöver för att lyckas hos oss. Allra strävar alltid efter en hög servicenivå och därför är det viktigt att du brinner för att hjälpa människor.

Personlighet

Hög servicekänsla
Hög Social Kompetens
Mål- och resultatinriktad
Hög arbetsmoral
Har lätt för att ta till dig nya kunskaper
God förmåga att uttrycka dig i tal


Tillträde: Snarast
Placering: Stockholm, Sveavägen 24-26
Lön: Fast timlön + provision (snittlönen ligger på 145 kr/h)
Arbetstider: Måndag-torsdag 17.15–21.00 och söndagar 13.00–18.00, minst tre pass i veckan.

Känner du att det här är en miljö du kan spela en avgörande roll i, så tveka inte att skicka in din ansökan. Vi går löpande igenom ansökningar och kommer tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Wilhelm Söderberg på wilhelm.soderberg@allra.se, ansökan sker via karriar.allra.se

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Deltid
Arbetstidvaraktighet:

Deltid

Anställningstid enligt överenskommelse
Lön:
Lön enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Allra
Hemsida:
https://allra.se/

Ansökan

Webbplats:
http://karriar.allra.se/jobs/6152-kundservice-kvallstid-3-5-ggr-v-med-snittlon-pa-145-kr-h
Sista ansökningsdag:
2016-05-06


Senaste inkomna jobb