Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Kundservicemedarbetare; Norsktalande Helsingborg

Om tjänsten

K2C in Sweden AB är ett företag inom contact center-branschen som präglas av teknisk innovation och en unik känsla för service i alla former. K2C vill vara med och sätta en norm för hur god kundservice ska bedrivas i Norden. Till vår hjälp har vi våra kunder, som liksom vi, har lång erfarenhet inom branschen. Våra medarbetare brinner för utveckling, service och gemenskap.

Våra värderingar på K2C är Kundfokus, Affärsmässighet, Mod, Kreativitet, Engagemang och Handlingskraft. Givetvis önskar vi att även du ser dessa grundstenar som en självklarhet i det dagliga arbetet och att dessa efterlevs.

Vi söker nu medarbetare som vill utvecklas tillsammans med oss på vårt kontor i Helsingborg!

VI ERBJUDER:
En flexibel arbetsplats med innovation, glädje och service. Arbetsuppgifterna består av hantering av inkommande samtal för kunds räkning. Vi arbetar med kunder inom många olika branscher vilket ger dig som medarbetare möjlighet att utvecklas inom de områden som du brinner för. Framöver kommer även andra uppdrag att bli aktuella.

VI SÖKER:
Dig som är säljande, serviceminded och engagerad. Vidare ser vi det som en självklarhet att du är seriös i ditt framträdande och har viljan att vidareutvecklas. Erfarenhet av kundtjänst och försäljning är en merit men ej ett krav då du erhåller intern utbildning. Korrekt norska i tal är och skrift är starkt meriterande. Det är ett stort plus om du även kan svenska. Förstår du norska bra och kan göra sig förstådd är välkomna att ansöka. Skriv då i ansökan hur bra din norska är.


Du är välkommen med din ansökan redan idag!

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid/Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Provanställning på timmar (832 timmar). Timmarna per månad kan variera.

Arbetsplats

Arbetsplats:
K2C IN SWEDEN AB
Hemsida:
www.k2c.se

Ansökan

Referens:
HBG PH
E-postadress:
jobbansokan@k2c.se


Senaste inkomna jobb