Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Kundservicemedarbetare på 3 (möjlighet till snabb process)

Om tjänsten

3 vågar vara annorlunda. Vi är ett snabbt växande företag som ständigt utmanar marknaden för mobil kommunikation i vår kamp för Sveriges nöjdaste kunder. Nu söker vi engagerade medarbetare som vill bli bäst på det de gör i en energifylld miljö med ett högt tempo och högt satta mål.

Som Kundansvarig på 3 arbetar du för att hjälpa våra privatkunder över telefon. Det innebär att du tar ägandeskap för våra kunders ärenden och ser till att lösa alla situationer på bästa sätt, samtidigt som du är effektiv i ditt arbete. Våra kunder ska alltid få ett trevligt personligt bemötande och snabb service. Dessutom ingår ett säljande uppdrag i denna tjänst. Att leverera Sveriges bästa kundservice är ett tydligt mål för oss, ett mål som vi arbetar mot gemensamt. 

Vi tror att du: 
För att trivas på 3 är du är en flexibel och prestigelös medarbetare. Här jobbar vi alla under samma tak där öppenhet och samarbete är en självklarhet, därför ser vi att du är en socialt mogen person som gillar att jobba i team. Vi är ett ungt och snabbt växande företag, så är du en driven person som brinner för att utvecklas, då är vi rätt arbetsplats för dig! Vi vill att du har viljan att bli bäst på det du gör och att du har ambitiösa målsättningar i livet. Det viktigaste för oss är inte vad du har gjort tidigare, utan det viktigaste är att du har rätt inställning, vilja och engagemang. Vi ser gärna att du:

• har sälj- eller serviceerfarenhet
• har en personlig mognad och social förmåga att kunna arbeta med olika sorters människor
• förstår att försäljning är en del av god service och har en vilja att utvecklas, hos oss på 3 går sälj och service hand i hand
• gillar att bli coachad för att uppnå goda resultat och har strukturen som krävs för att kunna hantera flera saker samtidigt
• behärskar svenska och engelska i tal och skrift
• alltid utmanar dig själv för att uppnå högt uppsatta mål


Vårt erbjudande:
Är du den vi söker ger vi dig de redskap du behöver för att lyckas på 3. Din kompetensutveckling under första året planeras genom ServiceAkademien, där du lär dig grunderna för rollen och sedan vidare med din personliga utveckling för att bli bäst på det du gör. Tjänsten inleds med en introduktionsutbildning på tre veckor, som en del av den ett år långa utbildning som du automatiskt tar del av.

3 erbjuder en kreativ arbetsmiljö som flertalet gånger blivit prisbelönt, bland annat på grund av att medarbetarna ges stora möjligheter till utveckling och stimulerande karriärvägar. Är du beredd att jobba hårt kan du komma riktigt långt hos oss! Detta är vi mycket stolta över och vi hoppas att du vill bli en del av detta! Det är mycket som är bra med att arbeta på 3, gå in på tre.se/jobb för mer information. Du kan även gå in på 3Sverige på Instagram för att veta mer om livet på 3!


Intresserad?
Tjänsten är endast på heltid, 6 månader provanställning som övergår i tillsvidaretjänst. Du kommer arbeta schemalagt med varierande arbetstider då vi har öppettider mellan 08.00-20.00 på vardagar. Du kommer även jobba ungefär en helg i månaden. Planerade startdatum för ServiceAkademien framöver är 7 december och 7 januari.

I samband med att du skickar din ansökan kommer du att få en länk till tre olika test, i vilka vi undersöker hur väl du matchar vad vi söker efter. Testen tar totalt 30 minuter att genomföra, se till att du sitter ostört när du sätter igång. Testen är en viktig del i vårt urvalsarbete, om du är intresserad av tjänsten förväntar vi oss att du genomför dem.

Hör av dig till vår rekryterare (anne-marie.gustafsson@tre.se) om du har frågor angående tjänsten. 

#LIT-Customer Service Agent

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
-
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
3
Hemsida:
www.tre.se

Ansökan

Webbplats:
https://www.tre.se/privat/varfor-3/ovrigt/om-3/jobb/lediga-tjanster/?aguid=408A0E4C60D646E2970B6D7E17AEF89A&ref=arbetsformedlingen
Sista ansökningsdag:
2015-11-30


Senaste inkomna jobb