Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Kundsupport import

Om tjänsten

Presentation

Vi söker nu en serviceinriktad kundsupportmedarbetare till ett logistikföretag i Jönköping. Uppdraget är på konsultbasis heltid start omgående fram till 31 mars 2016. För rätt person med rätt inställning finns det goda möjligheter till förlängning alternativt anställning hos uppdragsgivaren.
Du kommer att ingå i ett team där tempot är högt och där varje individ får ta ett stort ansvar.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär ett ansvar för planering av gods och att optimera varje transport vidare till kund på bästa sätt. Det är viktigt att i varje moment hitta den bästa lösningen för kund och samtidigt vara kostnadseffektiv. Det innebär att du måste arbeta proaktivt och kvalitetssäkrat.
I rollen som kundsupportmedarbetare ingår bland annat följande arbetsuppgifter:

- Registrering och planering av gods enligt process/ instruktioner
- Stämma av gods för vidare leverans mot slutkund
- Genomföra sökningar av gods samt bokning av bilar
- Kommunicera med alla intressenter inom transportprocessen
- Uppföljning av prestanda och kvalitet
- Hålla hög kvalitet och prestanda enligt kundens förväntningar
- Kontinuerligt söka förbättringar inom sitt eget arbetsområde


Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom logistik. Det är ett krav att du har erfarenhet av att arbeta nära kunder och leverantörer och meriterande om du har erfarenhet från transportbranschen. Vidare har du goda språkkunskaper i svenska och engelska samt god datorvana.

Som person söker vi dig med en stark känsla för service, ett stort engagemang och resultatmedvetenhet. Det är viktigt att du är stresstålig och att du har en god problemlösningsförmåga. Det är också viktigt att du vågar ta initiativ och har förmågan att fatta snabba beslut.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Företagsbeskrivning

Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
tillsvidareanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Poolia Jönköping AB
Hemsida:
http://www.poolia.se

Ansökan

Referens:
41808
Webbplats:
https://www.poolia.se/lediga-jobb/?jobadid=41808
Sista ansökningsdag:
2015-09-09
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb