Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Kundtjänstmedarbetare Baraspara Sverige AB

Om tjänsten

Kundtjänstmedarbetare


Baraspara Sverige AB
Vår affärside går ut på att ta hand om våra medlemmars komplexa och tidskrävande vardagsavtal inom el, försäkringar, premiepension och sparande. Visionen är att förenkla och förbättra vardagen för våra många medlemmar.

Vi söker nu, för omgående behov, en kundtjänstmedarbetare till vårt huvudkontor i centrala Stockholm. Uppdraget förväntas starta omgående och pågår tillsvidare. Vi söker dig som brinner för god service och det är meriterande om du har erfarenhet från liknande yrken sedan tidigare


I tjänsten kommer du att hantera frågor från våra medlemmar och hjälpa att lösa eventuella problem som kan uppstå. Du kommer också svara för viss avvikelsehantering och övriga uppgifter av administrativ karaktär. För alla kundtjänstmedarbetare, och så även här, ingår ett visst mått av analys och problemlösning i både små och lite större frågor. Tjänsten kräver att du har skinn på näsan och kan sälja in produkter likaväl som att behålla och winbacka kunder från att lämna tjänsten.


Kvalifikationer:
För att trivas hos oss ser vi att du älskar att jobba nära dina kollegor, vi är ett härligt gäng som pushar varandra framåt till att utvecklas både som individ och i de arbetsuppgifter vi utför. Hos oss är dina personliga egenskaper viktigast!.


Närmare information
Vill du veta mer om företaget är du välkommen att besöka www.baraspara.se för mer information.

Din ansökan
Ditt personliga brev och meritförteckning vill vi ha senast den 25 november till thomas.nygren@baraspara.se märkt ?Baraspara Ombud?

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
BARASPARA SVERIGE AB

Ansökan

E-postadress:
thomas.nygren@baraspara.se


Senaste inkomna jobb