Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Kundtjänstmedarbetare för uppdrag i bilbranschen!

Om tjänsten

Om tjänsten

För vår kunds räkning söker vi nu tre kundtjänstmedarbetare för uppdrag med förväntad start ibörjan av oktober. Uppdraget löper sedan fram till mitten av december.
Du kommer att vara anställd av KFX-HR Partner och uthyrd till vårt kundföretag som är beläget i Malmö.


Om företaget

KFX HR-Partner (tidigare Kontorsfixarna) är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder en trygg och säker arbetsmiljö. Vi är måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra resurskonsulter. Hos oss blir du sedd och vi håller kontinuerligt enskilda uppföljnings- och utvecklingssamtal.

KFX HR-Partner har kollektivavtal med Unionen, vilket innebär att vi tillämpar Bemanningsavtalet för tjänstemän mellan Bemanningsföretagen och Unionen.


Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå i att via telefon kontakta företagets befintliga kunder för att boka tider för tjänster som kundföretaget erbjuder. Du har också ansvar för att i samtalen informera och marknadsföra företagets produktutbud. Arbetet består även av en del administration.

Du kommer att erbjudas en två veckor lång introduktion, då du får en för uppdraget gedigen produktkunskap och kännedom kring de affärssystem du kommer att arbeta i.

Arbetsskiften kommer att schemaläggas mellan kl 7.00 till kl 18-00

Kvalifikationer

Som person är du utåtriktad, kommunikativ och självgående. Du har lätt för att skapa förtroende, är ansvarstagande och är också naturligt positiv och lyhörd.
Då tjänsten innehåller en del administration och ett stort antal kundkontakter, förväntar vi oss att du är strukturerad och ordningsam. Tidigare erfarenhet inom bilbranschen och/eller inom försäljning är meriterande. Du som söker har 3-årig gymnasieutbildning, god datorvana, gärna ett stort bilintresse och lätt för att uttrycka dig lätt och ledigt i tal och skrift.


Övrigt


Tillträde: Senast vecka 40, 2015
Uppdragets varaktighet t.o.m. mitten av december.
Heltid
Fast lön

Då behovet är omgående är du varmt välkommen med din ansökan redan idag. Urval och intervjuer sker löpande!

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Visstidsanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Kontorsfixarna Syd
Hemsida:
http://www.kontorsfixarna.se

Ansökan

Referens:
2018
Webbplats:
http://kontorsfixarna.se/index.php/annons/extern/2018
Sista ansökningsdag:
2015-09-26
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb