Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Kundtjänstmedarbetare

Om tjänsten

Vi söker kundtjänstmedarbetare med rätt attityd!

50000 anställda hos SYKES över hela världen jobbar med service inom allt från kundtjänst och reseförsäljning till teknisk support.

Vi söker dig som vill hantera allehanda reserelaterade frågor samt hjälpa både Svenska och Norska kunder till rätt destination.

På vårt Call Center i Sveg arbetar för närvarande 260 personer med att ge telefonsupport till kunder runt om i Norden och nu behöver vi 18 kollegor till!

Våra säljinriktade Supportagenter besvarar inkommande samtal och mail från kunder som har frågor kring resor såväl inom landet som i resten av världen.
Vi hanterar nyförsäljning av biljetter liksom ombokningar.
Problemlösning en stor del av arbetet, här kan det handla om allt från att hjälpa en kund att söka på hemsidan till att bistå med stöd för resenärer som sitter fast på en flygplats någonstans i världen.

Som person tycker Du att förstklassig kundservice är A och O. Du är flexibel, har tålamod och visar förståelse för varje unik kundsituation. Vi arbetar i team och ser det som viktigt att du har en bra samarbetsförmåga, tar ansvar och är punktlig. I resebranschen sker det hela tiden saker så att klara att arbeta i ett högt tempo är ett måste.
Viss datorvana och att du skriver samt pratar obehindrat både svenska och engelska är ett krav.

Din anställning börjar 11:e Januari med en utbildning som behövs för jobbet.

Arbetstiderna är för närvarande schemalagda till veckans alla dagar mellan klockan 07.00 och 19.00.

Företaget jobbar för att vara en arbetsplats utan alkohol och droger, med anledning av detta så är det obligatoriskt med drogtest vid anställning.

Vill du bli en del av vårt team i höst så skicka in ditt CV och personliga brev!

Intervjuer sker kontinuerligt varför vi önskar få din ansökan på mail till: seevg-applications@sykes.com så snart som möjligt.

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Sykes Sweden AB
Hemsida:
http://www.sykes.com

Ansökan

Referens:
SYKES_SVEG_1601
E-postadress:
seevg-applications@sykes.com
Sista ansökningsdag:
2016-01-11


Senaste inkomna jobb