Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Kundtjänstmedarbetare

Om tjänsten

Personalhuset Staffing Group AB - avd. Malmö
Personalhuset Staffing Group är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vi erbjuder tjänster inom rekrytering, personaluthyrning och omställning. Personalhuset Staffing Group har idag 35 kontor och oavsett var du möter oss kommer våra tjänster att präglas av samma höga kvalitet och entusiasm. Vår vision är att vara avgörande för våra kunders framgång.


Till en av våra kunder i Malmö/ Lund- regionen rekryterar vi just nu kundtjänstmedarbetare.

Inledning
Vi söker dig som idag arbetar som kundtjänstmedarbetare eller inom bank, finans eller försäkring som vill utvecklas inom detta.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består av att hjälpa kunder med deras frågor via telefon eller mail. Du bemöter kunderna på ett proffsigt och effektivt sätt och gör ditt bästa för att lösa kundens frågeställning.

Arbetstid
Dagtid

Önskade kvalifikationer
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av kundtjänst/ kundsupport alternativt arbetat inom bank, finans eller försäkring . Då stor del av kontakten med kunderna sker över telefon ser vi gärna att du tidigare haft telefonen som arbetsverktyg.

Personliga egenskaper
Du bör vara serviceinriktad och känna dig bekväm med daglig kundkontakt. Vi ser gärna att du är en person som vågar ta egna initiativ, är utåtriktad, lyhörd samt drivande. För att lyckas i rollen är det av stor vikt att du är stresstålig, då det är ett högt tempo på arbetsplatsen.

Avslutande text
Är du intresserad? Ansök idag, urval och intervjuer sker löpande. Registrera en ny profil eller logga in på befintlig profil på www.personalhuset.se för att söka tjänsten. Vi tar endast emot ansökningar på detta sätt. Bifoga CV och ett personligt brev. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Personalhuset Staffing Group AB

AnsökanSenaste inkomna jobb