Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Kundtjänstmedarbetare med logistikerfarenhet

Om tjänsten

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster.

Manpower söker en kundtjänstmedarbetare med logistikerfarenhet till vår kund i Malmö.

Arbetsbeskrivning
Arbetsuppgifterna kommer i huvudsak innebära att ta emot samtal från kunder och hjälpa de med deras ärende.
För att klara av denna tjänst så krävs det att du tidigare har arbetat i kundtjänst och helst inom transportbranschen.

Arbetstiderna är måndag till fredag och klockan 8-17.

Vem är du?
Vi söker dig som är bekväm med transporttermer samt har en pedagogisk förmåga att förmedla din kunskap. Du har tidigare arbetat inom kundtjänst och känner dig trygg i den rollen. Du bör vara van vid att hantera många ärenden samtidigt och kunna hålla kvalitén gentemot kunden uppe även under hög belastning. Som person är du glad, serviceminded och effektiv.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid.

Kontaktperson
Välkommen att söka tjänsten via ansökningslänken nedan. Då urvalsprocessen sker löpande är det av vikt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsterna så är du välkommen att kontakta konsultchef Linda Persson på Manpower i Malmö på tel. 040-660 63 10.

Du vet väl om att Manpower Malmö har en Facebooksida? Här hittar du spännande information om arbetsmarknaden och lediga tjänster just nu. Du kan även ställa frågor till oss i vårt forum, vi besvarar allt så snabbt vi bara kan!

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
100%
Enligt överenskommelse
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Manpower Huvudkontor
Hemsida:
www.manpower.se

Ansökan

Webbplats:
https://www.manpower.se/swe/lediga-jobb/jobb/F0D9C61C-F089-4B4A-9D3E-8C0483309D47
Sista ansökningsdag:
2015-11-30


Senaste inkomna jobb