Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Kundtjänstmedarbetare

Om tjänsten

Medborgarskolan skapar mötesplatser för dem som söker kunskap, utveckling och upplevelser- och inspirerar till lustfyllt och livslångt lärande. Medborgarskolan finns över hela landet- och våra aktiviteter engagerar varje år närmare en miljon deltagare. Vi förenar trivsamma lärandeformer med höga krav på kvalitet och kompetens. Förutom traditionell folkbildning skräddarsyr vi även utbildningar för företag, organisationer och inom arbetsmarknadsområdet. Inom vår verksamhet ryms också förskole- och skolverksamhet.

Medborgarskolan är indelad i åtta regioner, verksamheten bedrivs i 229 av 290 kommuner. Medborgarskolan region Öst är en ideell förening som omfattar Östergötland, Småland, Blekinge och har idag 12 kontor med regionkontor i Växjö.

Tjänsten

I rollen som medarbetare i vår regionala kundtjänst är du ansiktet utåt för Medborgarskolan. Du kommer att jobba med service gentemot kunder och medarbetare och ditt ansvar är att med lyhördhet och proaktivitet ge effektiv service med hög kvalitet. Tillsammans med övriga kollegor inom kundtjänst, hjälper du kunderna både via telefon och e-post. Du arbetar även med administrativa uppgifter så som bokning, fakturering, rapportering och ser till att allt sker enligt gällande regelverk. Du kommer i stor grad även att medverka i försäljnings- och marknadsföringsaktiviteter.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning. Du har tidigare arbetat med kundkontakt över telefon, mail eller kundmottagning. Du har goda datakunskaper, stor administrativ förmåga och erfarenhet från försälning. Du har lätt för att möta olika typer av människor och att anpassa informationen till mottagare. Vi tror att du är trygg och stabil i ditt sätt och har en förmåga att sätta dig in i andra personers situation och perspektiv. Du talar och skriver svenska obehindrat, ytterligare ett språk är meriterande likaså om du har intresse för och el. erfarenhet av folkbildning, kursverksamhet eller liknande.

Din profil

Som person är du öppen, nogrann, har ett strukturerat och proffessionellt arbetssätt och hög ansvarskänsla. Du drivs av att utvecklas och leverera inom din roll. Du har viljan att arbeta i team och hjälpa kollegor att uppnå bästa möjliga service och resultat. Du är kvalitetsmedveten och har en stor känsla för bra kundbemötande. Du har förmågan att arbeta självständigt utifrån egna initiativ.

Vi erbjuder

En viktig roll i organisationen. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Norrköping ( provanställning tillämpas )Tillsättning enligt överrenskommelse.

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till Adriana Holm Hammarskiöld 010-1575447

Välkommen med din ansökan senast 7 december. Vi hanterar ansökningarna löpande.

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:

Heltid/

Ej specificerat
Lön:
Individuell lönesättning

Arbetsplats

Arbetsplats:
Medborgarskolan
Hemsida:
http://www.medborgarskolan.se/

Ansökan

Webbplats:
http://www.medborgarskolan.se/det-ar-nagot-speciellt-med-vara-kursledare/jobb/?RMURL=VacDetail%2Easpx%3FCommAdSeqNo%3D208%26pp%3D6
Sista ansökningsdag:
2015-12-07


Senaste inkomna jobb