Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Kundtjänstmedarbetare sökes inför kommande behov

Om tjänsten

Kundtjänstmedarbetare sökes inför kommande behov
Är du en social och kommunikativ person som vill arbeta med kundtjänst? Proffice söker nu inför kommande uppdrag kundtjänstmedarbetare.

Du kommer i huvudsak att arbeta med kundservice och support där du använder dig av både telefon och mejl redskap. Utöver detta kommer det tillkomma en del administrativa uppgifter. Din roll går ut på att etablera och bibehålla goda kundrelationer, guida och lyssna till kundens behov och i samband med detta arbeta aktivt för en positiv och välfungerande kundupplevelse.

För att bli aktuell krävs det att du som minst har en gymnasieutbildning i bagaget, goda kunskaper i svenska såväl tal som skrift samt att du har god datavana. För att trivas i rollen som kundtjänstmedarbetare så är du som person lösningsorienterad, framåt och social. Du har lätt för att kommunicera och bemöter kunden på ett professionellt sätt. Det ses som meriterande om du har tidigare erfarenhet från kundtjänst och är van vid kundbemötande.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Proffice, men arbeta ute hos en av våra kunder.

Låter det här som du? Då hoppas vi att du skickar in din ansökan redan idag! Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post (på grund av Personuppgiftslagen), men gärna frågor. Skicka därför in din ansökan via länken nedan.

Uppdragsgivare: Proffice Sverige AB

Ort: Eskilstuna med omnejd

Omfattning: Deltid, heltid

Sista ansökningsdag: 2015-12-05, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Emelie Holmström, emelie.holmstrom@proffice.se [ mailto:emelie.holmstrom@proffice.se ]

Kvalifikationer:
För att bli aktuell för tjänsten kräver vi att du har en gymnasieexamen, har goda kunskaper i svenska och har en god datavana. Vi tror att du som söker är en social och framåt person som har lätt för att ta kontakt och kommunicera. Vidare är du lösningsorienterad och bemöter kunden på ett professionellt sätt. Det är meriterande om du har tidigare vana av kundkontakt och erfarenhet från liknande roller.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Proffice är ett av Nordens största bemannings- och rekryteringsföretag med över 10 000 anställda på omkring 80 kontor i Norden. Som konsult hos Proffice är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver detta får du dessutom en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig möjlighet att forma din karriär så som du vill. Som konsult hos oss får du alltså en mängd karriärmöjligheter, du möter olika företagskulturer och får erfarenhet från många branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV.

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Visstid
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Proffice Sverige AB

Ansökan

Referens:
200841379
Webbplats:
https://www.proffice.com/JobPageRedirect.ashx?Reference=200841379&Jobsite=AMS&Brand=ProfficeSE
Sista ansökningsdag:
2015-12-05


Senaste inkomna jobb