Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Kundtjänstmedarbetare till företag i City

Om tjänsten

Är du en person med ett brinnande intresse för att hjälpa människor och leverera service i världsklass? Känner du dig trygg i din sociala förmåga och gillar att bemöta nya människor? Då har vi tjänsten för dig!

Beskrivning

Perido söker en kundtjänstmedarbetare till vår kund, ett företag som har tagit fram en innovativ teknisk produkt. Företaget är relativt nystartat och har redan hunnit etablera sig på den svenska marknaden. Här erbjuds du att arbeta i ett litet, växande företag i centrala Stockholm.

Som kundtjänstmedarbetare är du företagets ansikte utåt ? du arbetar tillsammans med en kollega med att du bistå företagets kunder med bästa möjliga service. Via telefon, mail och chatt besvarar du frågor som rör företagets produkt. Du kommer även att ringa upp nya kunder som köpt företagets tjänster för att stämma av att allt fungerar som det ska och att kunden känner sig nöjd.

Detta är en tjänst som passar dig som har lätt för att bemöta nya människor och är duktig på att skapa goda kundrelationer. Du är orädd vad gäller att ta kontakt med nya människor och du tycker det är roligt med lite problemlösning. Har du dessutom intresse för teknik är du helt perfekt för rollen!
Låter detta som tjänsten för dig? Skicka då in din ansökan redan idag!

Kravprofil

- Gymnasial utbildning
- Erfarenhet av kundbemötande, gärna via telefon
- Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska

Omfattning och tillträde

Heltid tillsvidareanställning, med tillträde så snart som möjligt.

Ansökan

Skicka din ansökan med bifogat CV via e-post till rekrytering@perido.se snarast då urvalet kommer att ske löpande. Ange referensnummer 12705SH i ärenderaden.

På intervju hos oss avslöjar vi namnet på kundföretaget och berättar mer om tjänsten. Om du har någon akut fråga kan du mejla vår frågemejl (fraga@perido.se), du får svar vardagar inom 24 timmar. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.

Referensnummer

12705SH

Perido

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag. Vår vision är att alla trivs och är engagerade på jobbet. Det inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra kandidater. Vi tycker om att arbeta med människor och vi har lång erfarenhet av att hjälpa organisationer med kompetensförsörjning och att hjälpa människor att hitta spännande karriärvägar.

Kontakt

E-post ansökan: rekrytering@perido.se

Övriga frågor: fraga@perido.se

Hemsida: www.perido.se

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Perido Skills AB
Hemsida:
http://www.perido.se

Ansökan

Referens:
12705SH
E-postadress:
rekrytering@perido.se


Senaste inkomna jobb