Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Kundtjänstmedarbetare till företag i Täby!

Om tjänsten

Är du en kundorienterad person som har tidigare erfarenhet av att arbeta inom kundservice? Då har vi på Adecco ett uppdrag för dig hos vår kund i Täby!

Hur ser din arbetsdag ut?
Som en del av Kundtjänstteamet hos vår kund kommer du att ta emot inkommande samtal från företagets kunder. Du hanterar också kunders eventuella klagomål och löser problem på ett strukturerat och professionellt sätt. Vidare guidar du vissa ärenden vidare till andra berörda avdelningar.

Vem trivs här?
Har du erfarenhet av att arbeta med kundservice är detta uppdraget för dig! Vi ser att du som söker har goda kunskaper i Microsoft Office paketet samt att du har goda kunskaper i svenska och engelska.

Som person är du driven, social och engagerad! Vi tror också att du som söker har förmågan att förklara komplexa flöden på ett sätt som gör det lätt att förstå.

Vad erbjuder vi?
Tjänsten är ett konsultuppdrag och ska tillsättas omgående och väntas pågå ett par månader framåt med chans till övertag hos kunden. Som konsult är du anställd i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco Office & HR förmedlar tjänster på olika nivåer inom områdena administration, HR, sälj- och marknad, Supply Chain m.fl. Vi har lång erfarenhet av branschen och har i många år hjälpt både små och stora företag med lyckade rekryteringar. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora multinationella koncernerna, men också många innovativa mindre företag. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden.

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Visstid
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Adecco Sweden AB
Hemsida:
http://www.adecco.se/

Ansökan

Webbplats:
https://adecco.zerolime.se/show.aspx?src=AMS&id=3DF17CCF-1EE3-4E90-816B-55C62511079E
Sista ansökningsdag:
2015-12-16
Övrigt:
Ansöker gör du genom att använda länken nedan.


Senaste inkomna jobb