Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Lånehandläggare

Om tjänsten

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Jobbeskrivning

Vi letar just nu efter dig som vill arbeta som lånehandläggare över telefon hos oss. Vi tillhandahåller utbildning, certifieringar och kompetens som krävs. Det vi behöver är dig som har mycket energi, har lätt för att prata, är snabbtänkt och har en bestämd vilja att nå sina mål!

Vår kund arbetar dagligen för att hjälpa privatpersoner komma ur onödigt höga kostnader på sina lån. De låter bankerna få konkurrera om vem som kan ge de lägsta räntekostnaderna för att ta över kundens privatlån och krediter. Tack vare erfarenhet, rätt banker som partners och ett fantastiskt drivet team har vår kund på en mycket kort tid lyckats bli ett av de snabbast växande låneförmedlingsföretagen på finansmarknaden!

Vi erbjuder en del i ett mycket duktigt team, snabba interna karriärmöjligheter och letar efter dig som vill tjäna bra med pengar och samtidigt vill lära dig mer om försäljning och finansvärlden!


Vi ger fast lön plus provision och sitter i Sickla Köpcenter.

Tidigare erfarenhet av kundservice och telefonvana är meriterande men inte ett krav.

Vi erbjuder tjänster både på heltid 09.00-18.00 samt timanställda för eftermiddagar och kvällar.

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
tillsvidareanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Uniflex Sverige AB
Hemsida:
http://www.uniflex.se

Ansökan

Referens:
19935
Webbplats:
http://www.uniflex.se/jobbannons?jaid=19935
Sista ansökningsdag:
2015-09-30
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb