Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Målinriktad kundservicemedarbetare på heltid till GE Money Bank

Om tjänsten

Professional Consulting

Är du en serviceinriktad person som motiveras av måluppföljning och interna tävlingar? Vill du arbeta inom banksektorn? Då kan vi ha det perfekta uppdraget för dig!
Professional Consulting söker nu 5 säljdrivna kundservicemedarbetare på heltid till GE Money Bank!

GE Money Bank ingår i ett av sex affärsområden inom den globala GE koncernen. I Sverige är de ca 350 anställda och deras huvudkontor ligger i Danderyd. De är en dynamisk och global marknadsledande leverantör inom bank och finans med över 118 miljoner kunder. Deras affärsidé är att genom snabbhet, enkelhet och tillgänglighet erbjuda lån, krediter och finansiering både direkt till konsument och via ett väl utvecklat samarbete med fordons- och detaljhandeln samt andra samarbetspartners.

Dina arbetsuppgifter kommer att innebära hantering av låneärenden och att du som kundservicepersonal ska ge bästa tänkbara service när både nya och befintliga kunder kontaktar dig med frågor kring krediter/lån och ansökningar. I dessa samtal ingår också att erbjuda kunderna tilläggstjänster. Tjänsten är säljinriktad och för att trivas i rollen bör du motiveras av att arbeta mot mål och resultatuppföljning.

Uppdraget är tillsvidare med start 20 maj alternativt 3 juni. Arbetet är förlagt till heltid under kontorstid 08:30-18:00 med varierande tider enligt rullande schema.

Tjänsten kommer att påbörjas med 10 dagars betald utbildning som är förlagd under kontorstider och påbörjas den 20 maj alternativt 3 juni i GE Money Banks lokaler i Danderyd.

Du kommer att vara anställd av Professional Consulting men arbeta som konsult på GE Money Bank.

Vi söker dig som är målinriktad och har ett stort kundintresse. Eftersom du kommer att ha daglig kontakt med kunder är det viktigt att du har lätt för att kommunicera och drivs av att arbeta mot uppsatta mål. För att trivas i den här rollen ser vi att du är serviceinriktad och säljfokuserad. Du kommer att arbeta i ett högt tempo och ha en nära relation till ditt team så därför ser vi även att du är utåtriktad och har en god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning via telefon och har du dessutom arbetat på bank ses det som mycket meriterande. Låter det här som ett jobb för dig?

Ansök redan idag då vi går igenom ansökningar löpande. Glöm inte att motivera varför just du är rätt person för den här tjänsten.
Professional Consulting är ett rekryteringsföretag för unga akademiker och tjänstemän. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, ekonomi, administration, HR, marknadsföring och kvalificerad kundtjänst. Professional Consulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
HELTID
Lön:
Fast lön enligt avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Professional Consulting
Hemsida:
www.professionalconsulting.se

Ansökan

Webbplats:
http://www.professionalconsulting.se/se/jobs/djursholm/malinriktad-kundservicemedarbetare-pa-heltid-till-ge-money-bank/19309/?s=af


Senaste inkomna jobb