Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Medarbetare till Nordea Kundcenter Uppsala

Om tjänsten

Vi söker nu medarbetare till Nordens största bank.

Har du lätt för att skapa relationer över telefon?

Är du duktig på att både se och höra kundernas behov?

Har du ett stort engagemang och en hög servicekänsla?

Då kommer du att trivas hos oss!

Om tjänsten

Tillsammans med dina kollegor bemannar du bankens kundtjänst och betjänar våra kunder via telefon. Du hjälper kunder att hitta rätt produkter, att använda bankens tjänster på rätt sätt och ger smarta tips och råd som underlättar för kunden.

Rollen ställer höga krav på proaktiv försäljning och förmåga att förstå kundens behov. För att kunna arbeta med rådgivning utbildas du i försäkrings- och placeringsrådgivning.

Du kan också få möjlighet att hjälpa våra kunder via e-post och sociala medier. Det skrivna ordet står här i fokus där ett intresse för språkliga nyanser och ett personligt uttryckssätt är en förutsättning.

Kundcenter Uppsala är en dygnet-runt-verksamhet vilket innebär att kunderna kan kontakta oss alla dagar på året. Vi är ca 300 personer som arbetar här.

Din profil

Som person är du ambitiös och trivs med att arbeta i en prestationsinriktad kultur med fokus på resultat. Att ge bra service och det lilla extra i kundmötet är självklarhet för dig. Vidare är du effektiv och säkerställer att allt utförs korrekt. Du har en god problemlösningsförmåga och ett stort intresse av att hjälpa andra. Vi förutsätter att du har ett intresse för ekonomi.

Det är meriterande med en akademisk examen men kravet är att du ska ha en gymnasiekompetens. Vid anställning kommer en kreditupplysning att ske samt utdrag från belastningsregister och drogtest.

Mer information och skicka ansökan

Vi söker nu ett antal nya medarbetare för tillsvidareanställning med anställningsstart första kvartalet 2016. För de ansökningar vi väljer att gå vidare med kommer vi genomföra telefonintervjuer under perioden 4/12-11/12.

Var vänliga och skicka in din ansökan på nordea.com/career, använd jobb-id: 196298

För närmare information om verksamheten och tjänsten är du välkommen att kontakta Magdalena Björkbäck på mobil 070-597 66 41 alternativt Anna Busk på mobil 076-145 77 54.

För facklig information kontakta Björn Colliander (SACO) 070-354 7005 eller Lars Oddestad (Finansförbundet) 070-235 3565.

Välkommen med din ansökan inklusive CV och personligt brev senast 2015-12-03.

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Nordea Bank AB

AnsökanSenaste inkomna jobb