Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Norskspråkig kundservicemedarbetare till spännande tjänst i Borås

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter

Till Staples i Borås söker vi nu en norskspråkig kundservicemedarbetare. Är du en person som brinner för att hjälpa andra? Har du lätt för att finna smarta lösningar och trivs i en roll med många kontaktytor? Då kan det vara dig vi söker!

Kreativitet och goda kundrelationer värderas högt i företaget, vilket har varit framgångsrikt. Vidare lägger Staples stort fokus på sin företagskultur, något som har bäddat för en god sammanhållning på arbetsplatsen. De sitter i stora, fräscha lokaler i centrala Borås och är väletablerade på den svenska marknaden. Deras produkter är tillgängliga för kunderna genom fysiska butiker, telefon order och deras omfattande sortiment för beställning online.

Eftersom behovet är långsiktigt, kommer det finnas möjlighet att få en fast tjänst hos kunden efter 6 månader.


Din profil

Arbetet innebär daglig kontakt med företagets kunder via telefon, mail och chatt. I denna roll är du behjälplig med bl. a. orderadministration, produktrådgivning, fakturafrågor och reklamationer. Då mycket av administrationen sker med hjälp av olika IT-verktyg, bör du känna dig trygg med att använda datorn som ett av dina främsta arbetsverktyg. Tempot på avdelningen kan variera under dagens gång, vilket ställer krav på att du har förmågan att både kunna arbeta effektivt och fatta snabba beslut, utan att för den delen glömma bort detaljerna. Du är ansvarsfull samt gör ditt yttersta för att skapa en god kundrelation samt erbjuda en hög servicenivå i samtliga kundärenden.

Det är ett krav att du är flytande i tal och skrift i både norska och svenska. Är du dessutom kunnig i något av de andra nordiska språken är det klart meriterande. Vi ser gärna att du har någon form praktisk erfarenhet ifrån kund- och/eller butiksservice samt har förmågan att kunna kommunicera på ett professionellt sätt i både tal och skrift. Utöver detta kommer vi självklart att lägga stor vikt vid dina språkkunskaper och din personliga lämplighet för tjänsten.


Om oss

Maxkompetens startade 2003 och har kontor på tio orter i Sverige. Vi är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering och har en stor del av vår verksamhet riktad mot teknik, IT och industri. Vi tillsätter årligen över 1 200 jobb och har ca 450 konsulter ute på uppdrag varje dag.

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Visstidsanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Maxkompetens Konsult AB
Hemsida:
http://www.maxkompetens.se

Ansökan

Referens:
4096
Webbplats:
http://www.maxkompetens.se/jobbannons.aspx?jaid=4096
Sista ansökningsdag:
2015-12-17
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb