Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Norsktalande kundtjänstmedarbetare sökes till spännande företag i Stockholm

Om tjänsten

Vill du arbeta i en härlig och social miljö i centrala Stockholm? Talar du flytande norska? Vi söker nu dig som är snabblärd, social, serviceinriktad, teknikintresserad och trivs med att arbeta i team. Passar detta in på dig? Sök tjänsten redan idag!

StudentConsulting söker personer som vill arbeta heltid som kundtjänstmedarbetare hos en av våra kunder i centrala Stockholm. Kunden är ett av Nordens största kundserviceföretag och erbjuder andra företag att outsourca sin kundhantering till dem. De sköter kundtjänst åt några av Sveriges mest välkända företag. Som kundtjänstmedarbetare på detta uppdrag kommer du att arbeta på ett mobilt betalningsföretag.

Arbetsuppgifterna innefattar att svara på samtal och mail från företagets kunder. Du svarar på inkommande samtal och mäts på kundnöjdhet. Det ingår inga försäljningskrav eller liknande i tjänsten.

Arbetstiderna är vardagar kl.8-17. Uppdraget startar i början av december och inleds med en utbildning under två veckor.

Tjänsten pågår tillsvidare med goda möjligheter till anställning direkt hos vår kund efter en inhyrningsperiod som konsult hos oss. Vår kund befinner sig i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Avdelningen består av unga och trevliga kollegor med olika typer av erfarenheter och det råder väldigt god stämning och sammanhållning på arbetsplatsen.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten ska du ha gått en gymnasieutbildning eller motsvarande. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med kundservice med det viktigaste är att du har rätt vilja och personlighet! Du ska kunna tala och skriva norska flytande. Du som söker bör vara duktig på att arbeta med siffror och ha ett tekniskt intresse. Vidare är du duktig på att sätta kunden främst och bra på att kommunicera. Du ska kunna förstå och relatera till kunder på ett empatiskt sätt. Det är viktigt att du har en vilja att hjälpa andra och en god förmåga att leverera bra lösningar. Vidare är det viktigt med en positiv inställning, ett trevligt bemötande och en god samarbetsförmåga med andra kollegor i teamet. Sök tjänsten redan idag så kanske det snart är du som sitter där och skapar nöjda kunder!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Tillsvidareanställning
Tillsvidare
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
StudentConsulting
Hemsida:
www.studentconsulting.com

Ansökan

Webbplats:
http://www.studentconsulting.com/se/jobs/stockholm/norsktalande-kundtjanstmedarbetare-sokes-till-spannande-foretag-i-stockholm/27923/?utm_source=af&utm_medium=sharedjob&utm_content=job27923
Sista ansökningsdag:
2015-11-27


Senaste inkomna jobb