Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Norsktalande kundtjänstmedarbetare till familjärt företag!

Om tjänsten

Är du flytande i norska? Har du intresse för mode? Är du som person lyhörd, serviceminded och positiv? Då kan denna långsiktiga heltidstjänst på ett mysigt och familjärt företag i centrala Malmö vara något för dig - Löpande urval!

Dina arbetsuppgifter

Du arbetar med att supportera norska kunder över telefon, chat och e-post. Du ansvarar för att besvara kundernas frågor kring deras köp av bland annat kläder och inredning från ett modeföretag.

Du blir del av ett härligt team med bra sammanhållning och hög energi. Ditt fokus är på norska kunder, med support för andra nordiska länder och kunder kan även bli aktuellt. Självklart hjälps man åt inom teamet med frågor som man inte kan besvara på egen hand.

Du jobbar i nära samarbete med kundföretaget och du kommer att få utbildning i deras produkter. Största kunden är ett klädföretag. På kontoret har du tillgång till olika tygprover och klädesplagg för att kunna svara på produktspecifika frågor som till exempel ”hur känns materialet i den här tröjan”?


Om företaget

Företaget bedriver extern kundtjänst åt bland annat klädföretag och tidskriftsbolag. I dag är de totalt 17 heltidsanställda och 20 studenter som jobbar deltid. Företaget har en mycket nära relation till sina kundföretag och agenterna (kundtjänst) är väl insatta och utbildade inom de specifika produkterna. Två gånger om året får två av de anställda åka till kundföretaget för utbildning i nya kollektioner och gå på modevisning. Som kundtjänst åker man även ut till butik för att prova och känna på de nya kläderna för att kunna ge bästa möjliga support till kunderna.

Företaget sitter mitt i centrala Malmö i mysiga lokaler som präglas av lugn trots att det är full fart på kundtjänstavdelingen. Företaget har låg personalomsättning och jobbar mycket med att bibehålla den höga trivseln på företaget. För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter att bli floor manager, mentor eller account manager på sikt.

Din profil

För den här tjänsten lägger vi stor vikt vid dina perosnliga egenskaper! Tanken är att du, precis som dina kollegor, ser detta som en långsiktig arbetsplats. Du brinner för service, är lyhörd och nyfiken som person. För att passa in i gruppen ser vi gärna att du är öppen, positiv och framåt.

Skallkrav

- Flytande norska, i både tal och skrift

Merterande

- Kläd-/inredningsintresse
- Kunskap i andra nordiska språk


Om oss

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor

Arbetstid: kl.08.00 - 17.00, vardagar
Omfattning: Heltid
Placering: Malmö

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
tillsvidareanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Framtiden AB
Hemsida:
http://www.framtiden.com

Ansökan

Referens:
6227
Webbplats:
http://www.framtiden.com/jag-soker-jobb/lediga-jobb/visa-annons?show-job-id=6227
Sista ansökningsdag:
2015-11-24
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb