Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Norsktalande kundtjänstmedarbetare till Företag i Solna Business Park

Om tjänsten

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster.

Arbetsbeskrivning
Till vår kund i Solna Business Park söker vi nu en norsktalande kundtjänstmedarbetare till ett nytt nordiskt team bestående av 10 personer.
Som kundtjänstmedarbetare hanterar du kontakten med butikskedjor, återförsäljare och partners. Du kommer arbeta främst med e-mail, telefonhantering samt orderläggning, ekonomi och administration i SAP. Du kommer arbeta i ett nordiskt kundserviceteam som betjänar filmbranschens stora aktörer inom distribution av film för hela Norden.

Uppdraget erbjuder en stimulerande och händelserik arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter. Du kommer arbeta i fräscha lokaler i Solna Buisness Park och ingå i ett trevligt och sammansvetsat gäng som har roligt tillsammans.

Tjänsten är på heltid och börjar med en 6 månaders anställning hos Manpower där du är uthyrd till kund, därefter finns goda möjligheter till fast anställning hos kund.
Uppdraget börjar med en utbildning på 3 veckor med start 11/1-16. Arbetstiden är måndag-fredag 08:00-17:00.


Vem är du?
Vi söker dig som:

•Kan norska flytande i tal och skrift
•Har mycket goda kunskaper i engelska
•har tidigare erfarenhet av service
•är en god administratör
•är serviceinriktad och uttrycker dig väl i tal och skrift
Meriterande om du har erfarenhet av SAP.

Vad kan vi erbjuda dig?
Du blir anställd av Manpower som ambulerande konsult. Som anställd hos Manpower har du alltid en marknadsmässigt satt lön. Du får också ta del av förmåner som bland annat friskvård, hushållsnära tjänster och tipspeng. Du får även utvecklingsmöjligheter där du får chansen att utvecklas både professionellt och personligt samt ges en värdefull inblick i hur det är att jobba inom ett världsomspännande bolag.

Kontaktperson
Du söker tjänsten via ansök länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
100%
Enligt överenskommelse
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Manpower Huvudkontor
Hemsida:
www.manpower.se

Ansökan

Webbplats:
https://www.manpower.se/swe/lediga-jobb/jobb/2482CFA0-B0E2-41BA-A68A-9D48A5FD4AA5
Sista ansökningsdag:
2015-12-29


Senaste inkomna jobb