Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Norsktalande och driven kundtjänstmedarbetare

Om tjänsten

Jobbeskrivning

Vi söker nu nya kundtjänstmedarbetare till vår kund belägen i centrala Stockholm. Arbetet består i att på ett trevligt sätt ta emot samtal via telefon och vägleda kunder för att på bästa sätt hjälpa dem med sina olika frågor och problem. Du kommer främst att hantera inkommande samtal gällande teknisksupport, ordermottagning, förfrågningar. I din tjänst ingår även hantering av kundklagomål och felsökning av teknikska problem, fokus är att ge bästa möjliga service och lösa kundens problem.


Personliga egenskaper

Vi letar efter dig som vet att service är en viktig del av din framtida karriär. Vi ser helst att du har dokumenterad erfarenhet inom kundhantering men det är inget krav.

Viktiga personliga egenskaper:

• Du är mycket serviceminded, framåt och har rätt attityd.
• Du har mycket goda kunskaper i norska, svenska och engelska.
• Du vill jobba och utvecklas inom service.
• Du tycker om att arbeta i ett högt tempo.
• Du har ett teknikintresse.
• Du har god datorvana.

Du är en självgående person som inte ger upp i första taget och som drivs av att göra och se topp resultat. Du är orädd och en person som hela tiden tänker framåt och som inte är rädd för att hugga i och försöker alltid se lösningar istället för problem. Du är prestigelös och ser teamarbete som en självklarhet.

Tycker du att det här låter intressant? Skicka då in din ansökan omgående då vi rekryterar löpande.Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat.

Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda.

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
tillsvidareanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Uniflex Sverige AB
Hemsida:
http://www.uniflex.se

Ansökan

Referens:
21465
Webbplats:
http://www.uniflex.se/jobbannons?jaid=21465
Sista ansökningsdag:
2015-12-02
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb