Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Pratglad och teknikintresserad? Sök till vår kundtjänst!

Om tjänsten

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

JobbeskrivningÄr du den personen som folk gärna vänder sig till då de har frågor om sin dator, mobil eller surfplatta? Då tycker vi att du ska läsa vidare.

I denna tjänst som kundtjänstmedarbetare krävs en positiv och målinriktad inställning till arbetet. Kontoret ligger i centrala Stockholm och där är tempot högt i arbete men också på rasterna då en kollega kanske utmanar dig i ett pingis-set eller liknade.

Ditt arbete handlar om att ta emot inkommande samtal och hjälpa privatkunder med olika tekniska frågor som berör smartphones, mediaspelare och läsplattor. För att bli proffs på dessa områden, inleds anställningen med en utbildning på tre veckor för att skapa bästa möjliga förutsättning för att ge god service.


Personliga egenskaper


Vi söker dig som:

• Har goda kunskaper i engelska
• Har en god kommunikativ förmåga
• Brinner för att arbeta med service
• Målinriktad

Tycker du att detta låter intressant och som en tjänst för dig, sök! Har du erfarenhet av service sedan tidigare är det meriterande men det är inget krav. Vi värdesätter motivation och viljan att utvecklas hos varje enskild.

Sökord: kundsupport, callcenter, kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, support, supportmedarbetare, teknisksupport, kundtjänstarbetare, kundservice, kundservicemedarbetare, kundservicearbetare, service, serviceyrke, kundbetjäning, kundhantering, kundbemötande

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
tillsvidareanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Uniflex Sverige AB
Hemsida:
http://www.uniflex.se

Ansökan

Referens:
19938
Webbplats:
http://www.uniflex.se/jobbannons?jaid=19938
Sista ansökningsdag:
2015-09-13
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb