Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Resesäljare till Viking Line

Om tjänsten

Ageris Kontaktcenter AB levererar kundservice och försäljning via telefon, internet, brev och e-post. Ageris finns i Strömsund, Falun och Stockholm/Solna och har ca 260 anställda. Företaget är medlem i Almega Tjänsteföretagen och tillämpar kollektivavtal för branschen. Vi är medlemmar i Kontakta (tidigare Sveriges CallCenter Förening). Vår verksamhet präglas av våra värdeord: agerande, öppenhet, laganda och utveckling. Läs mer på www.ageris.se.

Vi behöver förstärka vår duktiga grupp med fler glada och motiverade resesäljare till vår kund Viking Line. Du kommer främst att arbeta med inkommande samtal för Viking Line, där du säljer resor, besvarar kundernas frågor och aktivt jobbar med merförsäljning.

Ageris samarbetar med ett flertal uppdragsgivare, t ex Coop, Ikano Bank och Adressändring och har haft en mycket god tillväxt som vi ser fortsätter. Därför kan vi erbjuda dig en stimulerande och händelserik arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter. Vi är ett trevligt och sammansvetsat gäng som har roligt tillsammans och vill att du ska satsa på oss lika mycket som vi satsar på dig!

Ageris sitter i fräscha lokaler i Solna Business Park med goda kommunikationer, restauranger, shopping och träningsanläggningar runt hörnet. 

Vi söker dig som:

• har tidigare erfarenhet av försäljning och service
• är serviceminded och uttrycker dig väl i tal och skrift
• är utåtriktad och lyhörd
• tycker det är roligt att jobba mot uppsatta mål 
• har god datavana
• trivs med att prata i telefon


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Tjänsten är anställningar på timme med en beräknad arbetstid på 25-35 timmar i veckan. Anställningen sträcker sig från 7 december – 30 April. För rätt person finns mycket goda möjligheter till förlängning alternativt tillsvidareanställning längre fram. 

Startdagen för tjänsten är måndag den 7 december. Kvällar och helger förekommer (rullande schema). Vi tillämpar individuell lönesättning inom spannet 100 - 115 kr/timme i grundlön beroende på tidigare erfarenhet. 

Är du intresserad av att jobba som resesäljare hos oss? Tveka då inte att söka tjänsten. Vi gör löpande urval och intervjuer. 

Varmt välkommen med din ansökan!

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid/deltid
-
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Ageris Kontaktcenter AB
Hemsida:
www.ageris.se

Ansökan

Webbplats:
http://ageris.se/arbeta-hos-oss/lediga-tjanster/?aguid=844787B6E2EA4D09BE078A55E8A5B636&ref=arbetsformedlingen
Sista ansökningsdag:
2015-11-27


Senaste inkomna jobb