Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Säljande kundservicemedarbetare till Visma Advantage!

Om tjänsten

Är du en positiv person som drivs av utmaningar och som brinner för att ge bästa tänkbara service? Då har vi på Adecco uppdraget för dig med start i oktober hos vår kund Visma Advantage.´

Om Visma
Visma gör verksamheter mer effektiva, genom att leverera programvara, outsourcingtjänster, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Vi förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser hos 340 000 nordeuropeiska kunder inom privat och offentlig sektor. Vi är 6 100 anställda och omsatte 7 100 miljoner norska kronor 2014. Visma Advantage är ett snabbt växande företag inom Vismakoncernen. Verksamheten är inriktad på att effektivisera och förenkla inköp för små och medelstora företag. Genom Visma Advantages inköpsportal samordnas idag inköp för över 15.000 företag.

Hur ser din arbetsdag ut?
I din roll som Säljande Kundservicemedarbetare kommer du främst att arbeta med utgående samtal till Visma Advantages kunder. Arbetet handlar om att säkerställa att kunderna har kommit igång samt att allt fungerar som det ska. Vismas målsättning är att kunderna ska kontaktas minst en gång per år för att säkerställa att det finns korrekta kontaktuppgifter till kunderna samt att kunderna själva har kännedom om aktuella avtal. Att hantera inkommande samtal och e-post samt utföra en del administrativa uppgifter är också arbetsuppgifter som ingår i rollen som Kundservicemedarbetare. Vidare kommer du även att vara kunderna behjälplig i andra ärenden gällande exempelvis ändringar av företagsuppgifter till tryck- och profilprodukter.

Vem trivs här?
Du som har en avslutad gymnasieutbildning och tidigare har arbetat med service där du har haft mycket kundkontakt kommer att trivas i rollen som Säljande Kundservicemedarbetare. Vi tror att du har erfarenhet av att arbeta med telefonen som ditt främsta verktyg samt att du har god datorvana. Vidare tror vi att du är en kommunikativ person som kan uttrycka dig väl i tal och skrift samt tycker om att, i team, sträva mot gemensamma mål.

Vi söker dig som är en serviceinriktad, initiativtagande person som ser lösningar och möjligheter i vardagen.

Vad erbjuder vi?
Tjänsten är ett konsultuppdrag och ska tillsättas i oktober och är tänkt att pågå i sex månader och därefter finns möjlighet till att uppdraget övergår i anställning direkt hos kunden. Som konsult är du anställd i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco Office & HR förmedlar tjänster på olika nivåer inom områdena administration, HR, sälj- och marknad, Supply Chain m.fl. Vi har lång erfarenhet av branschen och har i många år hjälpt både små och stora företag med lyckade rekryteringar. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora multinationella koncernerna, men också många av de mindre innovativa företagen. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas i oktober och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.

Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Tove Bohlin på telefon: 08 598 980 09

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Visstid
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Adecco Sweden AB
Hemsida:
http://www.adecco.se/

Ansökan

Webbplats:
https://adecco.zerolime.se/show.aspx?src=AMS&id=444F4BE1-0E51-43CE-AC3E-AD7B96CC8C65
Sista ansökningsdag:
2015-09-29
Övrigt:
Ansöker gör du genom att använda länken nedan.


Senaste inkomna jobb