Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Säljare till kundtjänst

Om tjänsten

Kort om oss:
Scandinavian Good Business AB säljer en svenskdesignad eltandborste under varumärket Dentally - professionell tandvård för optimal tandhälsa!

Arbetsuppgifter:
Vi söker en positiv och säljinriktad person till vår interna kundservice som kommer att ha daglig kontakt med våra kunder via telefon och mejl. Du förväntas att genom bästa möjliga service lösa kundens problem, hantera faktura- och avtalsfrågor samt genomföra merförsäljning. En stor del av uppgifterna handlar om att vända kunder som vill säga upp sina avtal via inkommande samtal. Utöver detta tillkommer även andra uppgifter som rör kundservice som exempelvis returhantering. Du kommer att arbeta i ett sammansvetsat och trevligt team som tycker om att ha roligt på jobbet!

Plats:
Vi sitter i trevliga lokaler på Kungsgatan i Stockholm!

Din profil:
Vi ser gärna att du triggas av att jobba mot försäljningsmål, då merförsäljning är en stor och viktig del i kontakten med våra kunder. Det är även av vikt att du är en god kommunikatör och behärskar det svenska språket i både tal och skrift, samt har förmåga att kunna styra samtal och uttrycka dig på ett trevligt och serviceinriktat sätt. Meriterande är om du har telefon- och säljvana då vi gärna ser unga personer med erfarenhet från telemarketing som sökande, men störst vikt läggs vid din personlighet.

Vi hoppas att detta låter spännande och utmanande för dig. Har du vad som krävs är du välkommen att skicka in din ansökan via mejl tillsammans med CV och referenser. Rekryteringsarbetet sker fortlöpande och tillsättning av denna tjänst sker snarast.

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Scandinavian Good Business AB

Ansökan

E-postadress:
max@dentally.se


Senaste inkomna jobb