Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Söker drivna och serviceinriktade kundtjänstmedarbetare!

Om tjänsten

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat.

Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda.

Jobbeskrivning


Kan du tänka dig ett jobb som är utvecklande, utmananden och väldigt roligt? Då tycker jag att du ska läsa vidare.

I ditt dagliga arbete kommer du hantera olika ärenden över telefon som kunder ringer in och önskar hjälp med, vid behov kommer du även att besvara mail. Arbetsplatsen önskar att man är flexibel och man jobbar bra i både team och enskilt.

Vi på Uniflex och vår kund erbjuder dig ett väldigt utmanande arbete men framför allt väldigt rolig. Ute hos kunden råder en väldigt pigg och glad stämning. Vi tycker nämligen att det är viktigt att ha roligt både under och efter arbete, därför anordnas roliga aktiviteter även efter arbetstid.


Personliga egenskaper


Vi söker dig som:

• Gillar att utvecklas
• Har god kunskap i både engelska och svenska
• Har behörig gymnasiekompetens
• Problemlösande
• Massa energi och drivande

Har du jobbat med kundtjänst eller någon annan typ av service är detta meriterande men inget krav. Hon oss på Uniflex är det viktigaste att du som person har ett driv och vilja. Så nu är frågan, har du det som krävs för att arbeta i vår kundtjänst? Iså fall skicka in din ansökan redan nu då rekrytering sker löpande!

Sökord: kundsupport, callcenter, kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, support, supportmedarbetare, kundtjänstarbetare, kundservice, kundservicemedarbetare, kundservicearbetare, service, serviceyrke, kundbetjäning, kundhantering, kundbemötande

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
tillsvidareanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Uniflex Sverige AB
Hemsida:
http://www.uniflex.se

Ansökan

Referens:
19936
Webbplats:
http://www.uniflex.se/jobbannons?jaid=19936
Sista ansökningsdag:
2015-09-13
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb