Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Söker problemlösande kundtjänstmedarbetare!

Om tjänsten

Jobbeskrivning


Är du en riktig problemlösare med ett teknikintresse? Perfekt, då har vi ett spännande jobb för dig!

Nu söker vi en driven och positiv kundtjänstmedarbetare som gillar att jobba med att lösa tekniska problem. I ditt arbete ska fokus vara att lösa kundens problem på ett smidigt och enkelt sätt, allt för att ge den bästa tänkbara servicen. Förutom ett väldigt lärorikt och utvecklande arbete finns här många utvecklingsmöjligheter för den som alltid vill ta sig an nya utmaningar.
Arbetsplatsens lokaler ligger i centrala Stockholm och här råder det en ung och energisk stämning. Här kommer du att få bli del av en härlig arbetsplats och kanske till och med skapa nya kontakter som resulterar till en ny vänskap


Personliga egenskaper


Vi söker dig som:

- Serviceinriktad
- Positiv till nya utmaningar
- Driven
- Tekniskt intresserad
- Goda kunskaper i svenska och engelska


Har du arbetat med detta tidigare är det meriterande, men inget krav. För oss är det viktigast att vi har rätt person med rätt inställning till vårt arbete och som delar vår vision. Rekryteringen sker löpande, så ansök redan idag!

Sökord: kundsupport, callcenter, kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, support, supportmedarbetare, teknisksupport, kundtjänstarbetare, kundservice, kundservicemedarbetare, kundservicearbetare, service, serviceyrke, kundbetjäning, kundhantering, kundbemötande, teknisksupport, tekniskkundtjänst, teknisksupportmedarbetare, tekniskkundtjänstarbetare, supportmedarbetare, teknisksupportarbetareUniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, kundservice, försäljning och administration. Uniflex är noterat på NASDAQ OMX Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge och Finland. Uniflex är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat.

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
tillsvidareanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Uniflex Sverige AB
Hemsida:
http://www.uniflex.se

Ansökan

Referens:
21485
Webbplats:
http://www.uniflex.se/jobbannons?jaid=21485
Sista ansökningsdag:
2015-12-04
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb