Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

SOS International söker larmoperatörer

Om tjänsten

SOS International hjälper, i samarbete med en rad försäkringsbolag, nordiska resenärer över hela världen. Vi har en larmcentral som är öppen dygnet runt, året runt som snabbt hjälper resenärer om olyckan skulle vara framme. Vilket kan vara allt ifrån att laga en bil på plats eller ordna med hemresa från utlandet.

Är du en engagerad och stresstålig person med ett stort hjärta som vill arbeta för att hjälpa människor i krisartade situationer? Brinner du för att ge service i världsklass och skulle du tycka det var spännande att arbeta i en verksamhet med ett viktigt samhällsuppdrag? Då har vi en tjänst för dig!

Arbetsuppgifter

Arbetet som larmoperatör på SOS International innebär att per telefon hjälpa människor som råkat ut för olika typer av akuta försäkringsskador. De flesta samtal gäller oförutsedda driftstopp under resa med bil i både Sverige och utlandet men vi hanterar även hemskador så som brand- och vattenskador.

I arbetsuppgifterna ingår också administration, i form av betalning och granskning av fakturor.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet från serviceyrken, gärna via telefon. Vi tror att du har en gymnasieutbildning eller motsvarande kompetens som är förvärvad på annat sätt. Du har god datavana och har lätt för att sätta dig in i olika system. Du kommunicerar tydligt och okomplicerat i både tal och skrift, både på svenska och engelska. Har du dessutom övriga språkkunskaper så ser vi det som meriterande.

För att trivas och lyckas i rollen som larmoperatör så ser vi att du är serviceminded, engagerad och empatisk. Du samarbetar flexibelt med andra och anpassar dig snabbt till nya situationer och omständigheter, samtidigt som du arbetar strukturerat och noggrant. Du utstrålar stabilitet och upplevs som lugn, även i pressade situationer. Då larmcentralen är öppen dygnet runt, året runt så är det också viktigt att du trivs med att arbeta skift.

Vi erbjuder

Vi strävar efter en kreativ blandning av medarbetare – miljön ska vara mångkulturell med en jämn könsfördelning. Vi erbjuder en varm och kamratlig atmosfär där samarbete, gemenskap och att ställa upp för varandra är en självklarhet!

SOS International sitter i fina, moderna lokaler på Karlsrovägen 1 i Danderyd.

I urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och i rekryteringsprocessen ingår test och videointervju.

Tjänsterna skall tillsättas omgående, så sök gärna redan idag!

I denna rekrytering samarbetar SOS International med Adecco Rekrytering. Sista ansökningsdatum är den 6 december 2015 och vi gör ett löpande urval under ansökningstiden. Vid frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jessica Johansson på telefon: 08-598 986 16.

Välkommen med din ansökan!

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Heltid skiftgång/Tillsvidare
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Adecco Sweden AB
Hemsida:
http://www.adecco.se/

Ansökan

Webbplats:
https://adecco.zerolime.se/show.aspx?src=AMS&id=28908B9C-C45A-4B4E-B433-4D006D5CE064
Sista ansökningsdag:
2015-12-06
Övrigt:
Ansöker gör du genom att använda länken nedan.


Senaste inkomna jobb