Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Student sökes för extrauppdrag inom kundservice till Malmö Aviation!

Om tjänsten

Är du en serviceinriktad person som brinner för att hjälpa kunder? Har du erfarenhet av kundservice och av att arbeta i bokningssystem? Då har vi jobbet för dig!

StudentConsulting söker nu studenter som vill arbeta extra med kundservice i Malmö Aviation´s kundsupport i Malmö. Malmö Aviation är ett av Sveriges ledande flygbolag och ingår i Braathens Aviationkoncernen. De bedriver såväl reguljärtrafik som charter till en rad europeiska destinationer. I december går Sverigeflyg och Malmö Aviation ihop och blir det nya inrikesflyget BRA (Braathens Regional Airlines) . Tillsammans utgör BRA en tredjedel av den svenska inrikesmarknaden. Med Stockholms cityflygplats Bromma som nav trafikerar BRA tolv destinationer runt om i landet och gör Sverige lite närmare. Linjenätet täcker en stor del av Sverige, från Umeå i norr till Malmö i söder.

Som kundserviceagent i Malmö Aviations kundsupport innefattar dina arbetsuppgifter bland annat;
- att hjälpa kunderna med bokning av resor
- enklare teknisk support av hemsidan
- andra förekommande serviceärenden

Supporten är fokuserad mot både privatkunder och affärskunder. I tjänsten kommer du även stötta upp i den externa telefonväxeln samt vidarekoppla inkommande samtal till företagets medarbetare. Arbetsuppgifterna sköts med hjälp av telefon, mail och chatt. Vissa administrativa uppgifter kommer också förekomma.

Tjänsten är en timanställning och där du anställs av StudentConsulting. Öppettiderna är mån-fre kl 7-19. Dina arbetspass kommer variera mellan 4-8h´s pass under öppettiderna. För att vara aktuell för tjänsten ska du kunna arbeta minst 2 pass per vecka. Utöver schemalagd tid ska du även kunna bokas in med kort varsel, vid ex frånvaro. Placering blir på Malmö Aviations kontor på Jägershillgatan 18 i Malmö.

Tjänsten ska tillsättas med start i slutet av november. Du kommer inleda tjänsten med utbildning inom både bokningssystemet Amadeus, företaget och övning i arbetsuppgifterna.

Din profil
Vi söker dig som är studerande och har minst 1,5 år kvar på dina studier. För att vara aktuell för tjänsten är det ett krav att du har erfarenhet av att ha arbetat i något bokningssystem sedan tidigare. Det är meriterande om du har erfarenhet av bokningssystemet Amadeus. För att lyckas i tjänsten tror vi att du har erfarenhet från resebranschen. Om du arbetat med liknande arbetsuppgifter sen innan, alternativt arbetat med kundservice, så är det positivt. Som person är du serviceinriktad, målinriktad och har ett stort engagemang. Du bör vara stresstålig och kunna arbeta under ett högt tempo samtidigt som du är noggrann. Du trivs med att jobba mot tydligt uppsatta mål samt efterleva dessa.

Är du den vi söker? Sök då tjänsten redan idag. Vi arbetar löpande med urval och intervjuer, tillsättning sker omgående. Söker gör du via www.studentconsulting.se

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är experter på unga i karriären och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av branschens ledande företag och lärt oss hur värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i näringslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Studerande
6 mån eller längre
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
StudentConsulting
Hemsida:
www.studentconsulting.com

Ansökan

Webbplats:
http://www.studentconsulting.com/se/jobs/malmo/student-sokes-for-extrauppdrag-inom-kundservice-till-malmo-aviation/27895/?utm_source=af&utm_medium=sharedjob&utm_content=job27895
Sista ansökningsdag:
2015-11-30


Senaste inkomna jobb