Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Student sökes för uppdrag som kundtjänstmedarbetare på ett säkerhetsföretag

Om tjänsten

Är du studerande med ett flexibelt schema? Har du tidigare erfarenhet inom service och är på jakt efter ett extrajobb vid sidan av dina studier? Då kan vi ha ett uppdrag för dig!

StudentConsulting söker nu en kundtjänstmedarbetare för extrajobb hos vår kund som är en av de ledande inom hantering av kontanter och värdetransporter för detaljhandel, servicehandel och banker. Vår kund behöver nu förstärkning i sitt kundserviceteam av en driven och serviceinriktad person som kommer att ta emot inkommande samtal och mail från företagets kunder. Samtalen handlar
om bland annat leveranser och material, ändringar och extrabeställningar, frågor från potentiella kunder, spårning och annat relaterat till verksamheten. En stor del av arbetet i kundservicen innefattar interna samtal för att säkerställa leveranser och flöden. Vid behov kommer du även att hjälpa till på vår kunds faktureringsavdelning.

Tjänsten är ett extraarbete med varierad arbetstid under terminerna där fler pass kan förväntas under högtider och sommaren. För att komma in i dina arbetsuppgifter kommer det att vara en vecka betald introduktion där vi gärna ser att den ska vara så sammanhängande som möjligt.

Kundtjänsten har öppet mellan 08:00 och 16:30 måndag till fredag där du kommer ha pass med varierande arbetstider. Uppdraget är löpande med tillträde så snart vi finner rätt person. Du kommer att bli anställd av StudentConsulting men arbeta som inhyrd konsult hos vår kund med kontor beläget i
Västberga

Din profil
Vi söker dig som studerar på minst 50 % och vill ha ett extrajobb vid sidan av dina studier. Vi ser gärna att du har minst ett år kvar på dina studier. Det är önskvärt att du har ett flexibelt studieschema som möjliggör att täcka upp sjukfrånvaro och toppar med kort varsel. Du har erfarenhet av service, telefonvana samt har arbetat med administrativa arbetsuppgifter tidigare. Har du även arbetat med merförsäljning ses det som meriterande. Vi vill även att du ska ha goda datorkunskaper. Som person älskar du att ge service, är öppen, effektiv och har en god kommunikationsförmåga. Rekryteringen är i full gång, ta chansen att bredda ditt CV och sök tjänsten redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är experter på unga i karriären och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av branschens ledande företag och lärt oss hur värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i näringslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!

KundtjänstmedarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Studerande
6 mån eller längre
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
StudentConsulting
Hemsida:
www.studentconsulting.com

Ansökan

Webbplats:
http://www.studentconsulting.com/se/jobs/stockholm/student-sokes-for-uppdrag-som-kundtjanstmedarbetare-pa-ett-sakerhetsforetag/26841/?utm_source=af&utm_medium=sharedjob&utm_content=job26841
Sista ansökningsdag:
2015-09-30


Senaste inkomna jobb